Βόρεια Εύβοια: Χριστουγεννιάτικα κάλαντα & γιορτινές εκπλήξεις στις πυρόπληκτες περιοχές

Νότες από βιολιά και κιθάρες και φωνές από δεκάδες χορωδούς που θα τραγουδούν τα παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων, θα γεμίσουν οι πυρόπληκτες περιοχές της βόρειας Εύβοιας, αυτή την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου. Στην πρωτοβουλία αυτή συμμετέχουν 50 χορωδοί και 20 μουσικοί, καθώς και μέλη από τη Χορωδία και την Ορχήστρα Σχολής Παραδοσιακής Μουσικής «Γέφυρες», τη Χορωδία […]

Νότες από βιολιά και κιθάρες και φωνές από δεκάδες χορωδούς που θα τραγουδούν τα παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων, θα γεμίσουν οι πυρόπληκτες περιοχές της βόρειας Εύβοιας, αυτή την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου.

Στην πρωτοβουλία αυτή συμμετέχουν 50 χορωδοί και 20 μουσικοί, καθώς και μέλη από τη Χορωδία και την Ορχήστρα Σχολής Παραδοσιακής Μουσικής «Γέφυρες», τη Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Μαντουδίου «Μάκιστος», τη Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Δοκού «Η Άνοιξη» και τη Χορωδία Ιερού Ναού Αγίου Χριστοφόρου Βαθέος Αυλίδος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα βρίσκονται στην Αγία Άννα περίπου στις 12:00 το μεσημέρι, στις Γούβες στις 13:30, στην Ιστιαία στις 14:15, στις Ροβιές στις 16:30, στη Λίμνη στις 17:30, στις Κεχριές στις 18:15, στην Κήρινθο στις 19:15 και στο Μαντούδι στις 20:15.

Θα υπάρχουν δώρα για τα παιδιά, κεράσματα απο το Σύλλογο Αρτοποιών και διάφορες άλλες εκπλήξεις.

 

Πηγή: kathimerini.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top