Βόλτα μηχανές Βόρεια Εύβοια

Βόλτα αλληλεγγύης με μηχανές στη Βόρεια Εύβοια – Εικόνες

Οι καταπράσινες διαδρομές της Βόρειας Εύβοιας είναι ξακουστές σε όλη την Ελλάδα, και οι λάτρεις των μηχανών επιλέγουν να εντάξουν στο καλεντάρι τους μια βόλτα στις περιοχές αυτές καθ΄όλη την διάρκεια του χρόνου. Την Κυριακή που μας πέρασε όμως, η βόλτα στον αγαπημένο προορισμό πολλών, είχε έναν ξεχωριστό σκοπό. Την αλληλεγγύη στις πυρόπληκτες περιοχές της […]

Οι καταπράσινες διαδρομές της Βόρειας Εύβοιας είναι ξακουστές σε όλη την Ελλάδα, και οι λάτρεις των μηχανών επιλέγουν να εντάξουν στο καλεντάρι τους μια βόλτα στις περιοχές αυτές καθ΄όλη την διάρκεια του χρόνου.

Την Κυριακή που μας πέρασε όμως, η βόλτα στον αγαπημένο προορισμό πολλών, είχε έναν ξεχωριστό σκοπό. Την αλληλεγγύη στις πυρόπληκτες περιοχές της βόρειας Εύβοιας που τόσο δοκιμάστηκαν αυτόν τον Αύγουστο.

Φωτογραφία: @bright

Εκατοντάδες μοτοσυκλετιστές από όλη την Ελλάδα την Κυριακή 29 Αυγούστου, οργάνωσαν -ίσως το καλύτερο- roadtrip τους!

Φωτογραφία: Άγγελος Αγαπητός

Η συμμεχτοχή ήταν συγκινιτική και η δράση τους τόσο σημαντική, για την έμπρακτη στήριξη των πυρόπληκτων περιοχών της βόρειας Εύβοιας.

 

Φωτογραφία εξωφύλλου: Άγγελος Αγαπητός

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top