Βιβλιοπωλείο “Σβούρα”: 10 χρόνια κοντά μας με ξεχωριστές επιλογές σε σχολικά είδη, βιβλία και δώρα

Το βιβλίο των  διακοπών σου. Το επιτραπέζιο με την παρέα. Το πρώτο σου μολύβι. Το δώρο που πρόσφερες. Το βιβλίο που διάβασες στο παιδί σου. Όλες αυτές οι στιγμές και ακόμα περισσότερες έχουν κάτι από τη «Σβούρα». Το βιβλιοπωλείο που άνοιξε τις πόρτες του τον Αύγουστο του 2012 στη λεωφόρο Χαϊνά και σήμερα, 10 χρόνια …

Βιβλιοπωλείο “Σβούρα”: 10 χρόνια κοντά μας με ξεχωριστές επιλογές σε σχολικά είδη, βιβλία και δώρα Διαβάστε Περισσότερα »

Το βιβλίο των  διακοπών σου.

Το επιτραπέζιο με την παρέα.

Το πρώτο σου μολύβι.

Το δώρο που πρόσφερες.

Το βιβλίο που διάβασες στο παιδί σου.

Όλες αυτές οι στιγμές και ακόμα περισσότερες έχουν κάτι από τη «Σβούρα».

Το βιβλιοπωλείο που άνοιξε τις πόρτες του τον Αύγουστο του 2012 στη λεωφόρο Χαϊνά και σήμερα, 10 χρόνια μετά, ξεχωρίζει για τη ζεστή ατμόσφαιρα και το χαμόγελο των ανθρώπων του.

Στον όμορφο χώρο του βιβλιοπωλείου καθώς και στο svourabookstore.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σχολικών ειδών και τις ωραιότερες επιλογές σε βιβλία, παιχνίδια και δώρα.

Για να ενημερώνεστε για νέα προϊόντα, εκδηλώσεις και διαγωνισμούς ακολουθήστε το βιβλιοπωλείο «Σβούρα» στο https://www.facebook.com/svourabooks και στο https://www.instagram.com/svoura_bookstore

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top