Βιβλιοπωλείο Ίαμβος

Το βιβλιοπωλείο Ίαμβος γιορτάζει 2 χρόνια λειτουργίας του e-shop και κάνει σούπερ δώρο

Ποτέ ξανά οι ηλεκτρονικές παραγγελίες ενός βιβλιοπωλείου δεν ήταν πιο εύκολες, γρήγορες και οικονομικές. Το βιβλιοπωλείο Ίαμβος εκτός από το φυσικό καταστήμα που διαθέτει στον πεζόδρομο της Ερμού στη Χαλκίδα, σας παρέχει την τελευταία διετία ένα υπερσύγχρονο e-shop για αγορές μέσω του www.iambos.com Στο βιβλιοπωλείο Ίαμβος γιορτάζουν τα 2 χρόνια λειτουργίας του e-shop όλο τον […]

Ποτέ ξανά οι ηλεκτρονικές παραγγελίες ενός βιβλιοπωλείου δεν ήταν πιο εύκολες, γρήγορες και οικονομικές. Το βιβλιοπωλείο Ίαμβος εκτός από το φυσικό καταστήμα που διαθέτει στον πεζόδρομο της Ερμού στη Χαλκίδα, σας παρέχει την τελευταία διετία ένα υπερσύγχρονο e-shop για αγορές μέσω του www.iambos.com

Στο βιβλιοπωλείο Ίαμβος γιορτάζουν τα 2 χρόνια λειτουργίας του e-shop όλο τον μήνα Μάρτιο με δωρεάν μεταφορικά από αγορές 10 ευρώ και πάνω.

Η φιλική εξυπηρέτηση, η ευκολία στη χρήση και η εμπειρία, όλα γίνονται «ένα» στο iambos.com. Η ποικιλία και η τεράστια γκάμα προϊόντων, κάνουν το e-shop του βιβλιοπωλείου Ίμαβος να είναι η πρώτη σας επιλογή.

 

Ίαμβος βιβλιοπωλείο

Ερμού 17, Χαλκίδα

Τηλ. 2221079403

Eshop: https://iambos.com/

Facebook: Ίαμβος βιβλιοπωλείο

Instagram: iambos_bookstore

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top