Η Βιολέτα Ίκαρη στην Οδό Ονείρων

Η “Οδός Ονείρων“, η μοναδική μουσική σκηνή της Χαλκίδας, , που φέτος συμπλήρωσε τα δέκα χρόνια λειτουργίας της, κηρύσσει την έναρξη του Χειμώνα με τα καθιερωμένα πλέον live της Παρασκευής! Ύστερα  από μια επιτυχημένη σεζόν και μετά από μια σειρά καλοκαιρινών συναυλιών, μας επιφυλάσσει ακόμα έναν μαγικό, μουσικό Χειμώνα, ξεκινώντας με την Βιολέτα Ίκαρη… Η Βιολέτα Ίκαρη, μετά τη μεγάλη επιτυχία των παραστάσεών της, τη σεζόν που μας πέρασε, στο Club του Σταυρού του Νότου, που συζητήθηκαν πολύ, πήραν εξαιρετικές κριτικές, και την έκαναν να αγαπηθεί ακόμα περισσότερο από τον κόσμο, παρουσιάζει τη δεύτερη προσωπική της παράσταση στην «Οδό Ονείρων» της Χαλκίδας με τίτλο «Με τον ήχο της καρδιάς», για μία και μοναδική βραδιά. Μετά τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις στο πλευρό του Γιώργου Νταλάρα και τη συμμετοχή της στις μοναδικές παραστάσεις του Διονύση Σαββόπουλου, και λίγο πριν την έναρξη της χειμερινής σαιζόν η οποία θα τη βρει στο πλευρό μεγάλων και σπουδαίων καλλιτεχνών, η Βιολέτα Ίκαρη, έχοντας στα χέρια της, την ολοκαίνουργια πρώτη ολοκληρωμένη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Έλα και ράγισε τον κόσμο μου”, ανεβαίνει στη σκηνή της “Οδού Ονείρων”, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα, γεμάτο από τραγούδια, που έχουν μέσα τους τον ήχο της καρδιάς. Μια παράσταση, φτιαγμένη για να τραγουδήσουμε μαζί της από την αρχή μέχρι το τέλος και να συναντηθούμε με τα καινούργια της τραγούδια, κάποια από τα οποία έχουν ήδη αγαπηθεί και έχουν φτάσει στα χείλη μας, όπως το ‘Έλα και ράγισε τον κόσμο μου”, “Το μαύρο”, “Σειρήνα” και το “Ζητείται άνθρωπος”. Πολύτιμοι συνοδοιπόροι της επί σκηνής, η μόνιμη πια παρέα των εξαίρετων μουσικών που απαρτίζουν την μπάντα της: Βαγγέλης Καραπέτρος: Ακουστική κιθάρα Dasho Kourti: Ακορντεόν Απόστολος Μπουρνιάς: Κρουστά Δημήτρης Σίντος: Πιάνο – Μπάσο Χρήστος Σκόνδρας: Μπουζούκι, Λαούτο Επιμέλεια προγράμματος: Κυριακή Αιλιανού Οργάνωση παραγωγής: Φόρμιγγα Αrt Φωτογραφίες: ©VaGGiNet Χρήσιμα links Facebook: https://www.facebook.com/violetaikariofficial/ Info: Τιμή Εισόδου: 10 € με μπύρα ή κρασί Έναρξη: 22.30 Οδός Ονείρων – Χαλκίδα Τηλ. κρατήσεων: 2221020504 / 6978117103 Facebook: https://www.facebook.com/%CE%9F%CE%B4%CF%8C%CF%82-%CE%9F%C…/

Η “Οδός Ονείρων“, η μοναδική μουσική σκηνή της Χαλκίδας, , που φέτος συμπλήρωσε τα δέκα χρόνια λειτουργίας της, κηρύσσει την έναρξη του Χειμώνα με τα καθιερωμένα πλέον live της Παρασκευής!

Ύστερα  από μια επιτυχημένη σεζόν και μετά από μια σειρά καλοκαιρινών συναυλιών, μας επιφυλάσσει ακόμα έναν μαγικό, μουσικό Χειμώνα, ξεκινώντας με την Βιολέτα Ίκαρη

Η Βιολέτα Ίκαρη, μετά τη μεγάλη επιτυχία των παραστάσεών της, τη σεζόν που μας πέρασε, στο Club του Σταυρού του Νότου, που συζητήθηκαν πολύ, πήραν εξαιρετικές κριτικές, και την έκαναν να αγαπηθεί ακόμα περισσότερο από τον κόσμο, παρουσιάζει τη δεύτερη προσωπική της παράσταση στην «Οδό Ονείρων» της Χαλκίδας με τίτλο «Με τον ήχο της καρδιάς», για μία και μοναδική βραδιά.

Μετά τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις στο πλευρό του Γιώργου Νταλάρα και τη συμμετοχή της στις μοναδικές παραστάσεις του Διονύση Σαββόπουλου, και λίγο πριν την έναρξη της χειμερινής σαιζόν η οποία θα τη βρει στο πλευρό μεγάλων και σπουδαίων καλλιτεχνών, η Βιολέτα Ίκαρη, έχοντας στα χέρια της, την ολοκαίνουργια πρώτη ολοκληρωμένη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Έλα και ράγισε τον κόσμο μου”, ανεβαίνει στη σκηνή της “Οδού Ονείρων”, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα, γεμάτο από τραγούδια, που έχουν μέσα τους τον ήχο της καρδιάς.

Μια παράσταση, φτιαγμένη για να τραγουδήσουμε μαζί της από την αρχή μέχρι το τέλος και να συναντηθούμε με τα καινούργια της τραγούδια, κάποια από τα οποία έχουν ήδη αγαπηθεί και έχουν φτάσει στα χείλη μας, όπως το ‘Έλα και ράγισε τον κόσμο μου”, “Το μαύρο”, “Σειρήνα” και το “Ζητείται άνθρωπος”.

Πολύτιμοι συνοδοιπόροι της επί σκηνής, η μόνιμη πια παρέα των εξαίρετων μουσικών που απαρτίζουν την μπάντα της:
Βαγγέλης Καραπέτρος: Ακουστική κιθάρα
Dasho Kourti: Ακορντεόν
Απόστολος Μπουρνιάς: Κρουστά
Δημήτρης Σίντος: Πιάνο – Μπάσο
Χρήστος Σκόνδρας: Μπουζούκι, Λαούτο

Επιμέλεια προγράμματος: Κυριακή Αιλιανού
Οργάνωση παραγωγής: Φόρμιγγα Αrt
Φωτογραφίες: ©VaGGiNet

Χρήσιμα links
Facebook: https://www.facebook.com/violetaikariofficial/

Info:
Τιμή Εισόδου: 10 € με μπύρα ή κρασί
Έναρξη: 22.30
Οδός Ονείρων – Χαλκίδα
Τηλ. κρατήσεων: 2221020504 / 6978117103
Facebook: https://www.facebook.com/%CE%9F%CE%B4%CF%8C%CF%82-%CE%9F%C…/

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top