Βιολέτα η μοναδική στάση νοστιμιάς στο Λευκαντί

Στην οδό Διονυσίου και Λευκωσίας στο Λευκαντί, λίγο πριν ξεκινήσει η παραλία, μπορούμε να κάνουμε μια στάση στη Βιολέτα, το καλύτερο σημείο για ψωμί, γλυκό και καφέ. Το Αρτοποιείο και Ζαχαροπλαστείο Βιολέτα θα μας κερδίσει με τις ποικίλες νοστιμιές και τις αυθεντικές συνταγές του. Ξεχωρίζει το brand του καφέ espresso Carraro ένα ιδιαίτερο ιταλικό χαρμάνι […]

Στην οδό Διονυσίου και Λευκωσίας στο Λευκαντί, λίγο πριν ξεκινήσει η παραλία, μπορούμε να κάνουμε μια στάση στη Βιολέτα, το καλύτερο σημείο για ψωμί, γλυκό και καφέ. Το Αρτοποιείο και Ζαχαροπλαστείο Βιολέτα θα μας κερδίσει με τις ποικίλες νοστιμιές και τις αυθεντικές συνταγές του.

Ξεχωρίζει το brand του καφέ espresso Carraro ένα ιδιαίτερο ιταλικό χαρμάνι που θα βρούμε αποκλειστικά εκεί. Ένας espresso Carraro freddo ή caldo, όπως το φτιάχνουν μόνο οι barista στη Βιολέτα, αρκεί για να μας ομορφύνει τη μέρα και να μας φτιάξει τη διάθεση.

Τα ολόφρεσκα βουτήματα και αρτοσκευάσματα τα οποία θα βρούμε σε μεγάλη ποικιλία στη Βιολέτα θα μας ξετρελάνουν. Αφράτα και μαλακά θα συνοδέψουν το πρωινό μας αλλά και όλα τα snack μέσα στη μέρα απογειώνοντας τον ουρανίσκο. Επίσης προτείνουμε και τα ζεστά, πεντανόστιμα σφολιατοειδή τα οποία θα μας γεμίσουν αληθινή απόλαυση.

Η γευστικότερη εμπειρία για τον καθένα και την καθεμία από εμάς είναι τα χειροποίητα γλυκά για τα οποία φημίζεται η Βιολέτα. Φτιαγμένα στο εργαστήριο, με αληθινό μεράκι και τις παραδοσιακότερες συνταγές, μας περιμένουν ολόφρεσκα να τα δοκιμάσουμε.

Φυσικά, τώρα το καλοκαίρι, η Βιολέτα μας δροσίζει και μας προσφέρει το επώνυμο λαχταριστό παγωτό της εταιρείας Kayak φτιαγμένο με γάλα ημέρας και τα αγνότερα υλικά.

Στη Βιολέτα επιλέγουμε και το φρεσκοψημένο αχνιστό ψωμί, φυσικά στην καλύτερη τιμή, που αξίζει να συνοδεύει όλα τα γεύματά μας.

Βιολέτα

Αρτοποιείο – Ζαχαροπλαστείο – Καφές
Διονυσίου & Λευκωσίας (Λευκαντί)
Τηλ.: 2221311828

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top