ΒΗΜΑgazino Πρωτοσέλιδο

#ΒΗΜΑgazino: Γλέντι στο διαδίκτυο με το ντροπιαστικό πρωτοσέλιδο

Όταν πρωτοείδαμε το πρωτοσέλιδο από το ΒΗΜΑgazino όλοι είπαμε “είναι ψέματα ε;”. Κι όμως δεν ήταν fake. Το έκανε ακόμα και διαφήμιση για το κυριακάτικο τεύχος του και αυτό δεν ήταν άλλο παρά το πρωτοσέλιδο. Η θύελλα αντιδράσεων που σήκωσε βέβαια το πρωτοσέλιδο, ανάγκασε τους υπεύθυνους του ΒΗΜΑgazino να το αποσύρουν. Οι “φωτοσοπαρισμένοι” ήρωες του […]

Όταν πρωτοείδαμε το πρωτοσέλιδο από το ΒΗΜΑgazino όλοι είπαμε “είναι ψέματα ε;”. Κι όμως δεν ήταν fake. Το έκανε ακόμα και διαφήμιση για το κυριακάτικο τεύχος του και αυτό δεν ήταν άλλο παρά το πρωτοσέλιδο. Η θύελλα αντιδράσεων που σήκωσε βέβαια το πρωτοσέλιδο, ανάγκασε τους υπεύθυνους του ΒΗΜΑgazino να το αποσύρουν.

Οι “φωτοσοπαρισμένοι” ήρωες του 1821 με τα πρόσωπα του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Βλάντιμιρ Πούτιν, του Μπόρις Τζόνσον, του Εμανουέλ Μακρόν, του Μάριο Ντράγκι και της Γιάννας Αγγελοπούλου, ως Μπουμπουλίνας, προκάλεσαν όχι μόνο το γέλιο (ή την οργή ορισμένων) αλλά έδωσαν λαβή και για ακόμα πιο προχωρημένες προτάσεις από τους χρήστες του twitter.

Το γλέντι στο διαδίκτυο καλά κρατεί.

Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε γιατί μιλάμε για γλέντι:

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top