Ρουμάνοι πυροσβέστες

Βίντεο: Συγκινητικός αποχαιρετισμός των κατοίκων στους Ρουμάνους πυροσβέστες

Οι Ρουμάνοι πυροσβέστες έδωσαν μάχη με τις φλόγες όλες τις προηγούμενες μέρες στην πολύπαθη Εύβοια, ενώ αναχώρησαν για την πατρίδα τους ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. Η Ρουμανία ήταν από τις χώρες που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση της Ελλάδας για βοήθεια με τις πυρκαγιές. Οι Ρουμάνοι πυροσβέστες βοήθησαν με τον καλύτερο τρόπο αφού ήταν άριστα εκπαιδευμένοι και εξοπλισμένοι […]

Οι Ρουμάνοι πυροσβέστες έδωσαν μάχη με τις φλόγες όλες τις προηγούμενες μέρες στην πολύπαθη Εύβοια, ενώ αναχώρησαν για την πατρίδα τους ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. Η Ρουμανία ήταν από τις χώρες που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση της Ελλάδας για βοήθεια με τις πυρκαγιές.

Οι Ρουμάνοι πυροσβέστες βοήθησαν με τον καλύτερο τρόπο αφού ήταν άριστα εκπαιδευμένοι και εξοπλισμένοι για να το κάνουν.

Μετά, λοιπόν, από 7 ημέρες παραμονής στη βόρεια Εύβοια και αφού βεβαιώθηκαν ότι δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος για τα σημεία που ξέσπασαν οι φωτιές, οι Ρουμάνοι πυροσβέστες αποχώρησαν από το Προκόπι όπου είχαν στήσει όλες αυτές τις ημέρες το κέντρο επιχειρήσεων τους, το πρωί της Κυριακής ανήμερα της εορτής της Παναγίας.

Ο χρήστης του Facebook Στράτος Καρλατήρας, δημοσίευσε βίντεο την ώρα που οι κάτοικοι αποχαιρετούν την αποστολή της Ρουμανίας και οι στιγμές είναι συγκινητικές.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top