δελφίνια Εύβοιας

Βίντεο: Κοπάδι με δελφίνια παίζουν στ’ ανοιχτά της Εύβοιας

Δελφίνια “χορεύουν” υπέροχα και μοναδικά στα ανοιχτά της Νότιας Εύβοιας Τα νερά είναι βαθυγάλανα και καθαρά, το φως διαυγές, και αυτή η ειρηνική εικόνα της φύσης είναι ό,τι περισσότερο χρειαζόμαστε μετά τις σκοτεινές μέρες με τις πυρκαγιές στην βόρεια Εύβοια, ενώ πυκνώνουν οι καταστροφικές επεμβάσεις στο περιβάλλον. Στα ανοιχτά της θάλασσας στον Άγιο Κωνσταντίνο Καρύστου […]

Δελφίνια “χορεύουν” υπέροχα και μοναδικά στα ανοιχτά της Νότιας Εύβοιας

Τα νερά είναι βαθυγάλανα και καθαρά, το φως διαυγές, και αυτή η ειρηνική εικόνα της φύσης είναι ό,τι περισσότερο χρειαζόμαστε μετά τις σκοτεινές μέρες με τις πυρκαγιές στην βόρεια Εύβοια, ενώ πυκνώνουν οι καταστροφικές επεμβάσεις στο περιβάλλον.

Στα ανοιχτά της θάλασσας στον Άγιο Κωνσταντίνο Καρύστου ένα κοπάδι από δελφίνια κολυμπούν και παίζουν και το θέαμα είναι μοναδικό!

Δείτε το βίντεο που μας έστειλε το Elisabet Cruises:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_)

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top