2 μηχανές αντίθετα Εθνική Οδό

Βίντεο: Δύο μηχανές πάνε αντίθετα στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης, δύο οδηγοί μηχανών είπαν να το πάρουν στην κυριολεξία αλλιώς και να διανύσουν αρκετά χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα του αυτοκινητόδρομου λίγο πριν την είσοδο στην πόλη της Χαλκίδας μέσω της Υψηλής Γέφυρας. Μπερδεύτηκαν και μπήκαν ανάποδα, τους τα …έσκασε η ζέστη ή είχαν βάλει κάποιο στοίχημα με την παρέα τους […]

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης, δύο οδηγοί μηχανών είπαν να το πάρουν στην κυριολεξία αλλιώς και να διανύσουν αρκετά χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα του αυτοκινητόδρομου λίγο πριν την είσοδο στην πόλη της Χαλκίδας μέσω της Υψηλής Γέφυρας.

Μπερδεύτηκαν και μπήκαν ανάποδα, τους τα …έσκασε η ζέστη ή είχαν βάλει κάποιο στοίχημα με την παρέα τους και έκαναν μαγκιές; Όποιος και να ήταν ο λόγος, το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό που έκαναν οι δύο μοτοσικλετιστές, ήταν άκρως επικύνδυνο για τους ίδιους αλλά και για όσους βρέθηκαν εκείνη την στιγμή να παιρνούν από το σημείο του αυτοκινητόδρομου Σχηματαρίου – Χαλκίδας.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, το περίεργο της υπόθεσης είναι πως οι δύο μηχανές παρόλο που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού και διανύουν μεγάλη απόσταση, συνεχίζουν να οδηγούν με μεγάλη ταχύτητα!

Ευτυχώς, δεν προκλήθηκε κάποιο ατύχημα!

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του GHETTO MAGAZINE:

[intense_video video_type=”youtube” video_url=”https://youtu.be/N2mYwuPZOA4″]

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top