Βέλλιος: Ένας σύγχρονος φούρνος στη Χαλκίδα με εκλεκτά αρτοσκευάσματα

*Φωτογραφίες: Πένη Θεοδοσίου Η μυρωδιά του ψωμιού που βγαίνει από τον φούρνο είναι μοναδική. Ξυπνά παιδικές αναμνήσεις, θυμίζει καταστάσεις και σε ταξιδεύει σε γευστικά μονοπάτια και δρόμους. Δεν υπάρχει καλύτερο ξεκίνημα της ημέρας, από το να επισκεφτείς έναν φούρνο που είναι γεμάτος φρεσκοφουρνιστά καλούδια και για αυτό τον λόγο το αφιέρωμα στον φούρνο του Βέλλιου […]

*Φωτογραφίες: Πένη Θεοδοσίου

Η μυρωδιά του ψωμιού που βγαίνει από τον φούρνο είναι μοναδική. Ξυπνά παιδικές αναμνήσεις, θυμίζει καταστάσεις και σε ταξιδεύει σε γευστικά μονοπάτια και δρόμους. Δεν υπάρχει καλύτερο ξεκίνημα της ημέρας, από το να επισκεφτείς έναν φούρνο που είναι γεμάτος φρεσκοφουρνιστά καλούδια και για αυτό τον λόγο το αφιέρωμα στον φούρνο του Βέλλιου θα σου μάθει όσα χρειάζεσαι ώστε να πηγαίνεις καθημερινά και να ξεκινάει η μέρα σου με μια τέτοια γευστική στάση.

Από το 1931 ο Παραδοσιακός Φούρνος Βέλλιος προσφέρει καθημερινά στην πόλη της Χαλκίδας μοναδικά αρτοσκευάσματα: ψωμί ζυμωτό, σταρένιο, καλαμποκιού, χωριάτικο, βουτήματα και εποχιακά εδέσματα. Το ψωμί αν και φαινομενικά απλό, χρειάζεται πολλές συνιστώσες για να γίνει τέλειο, γεγονός που γνωρίζουν πολύ καλά στον φούρνο του Βέλλιου. Ο ιστορικός φούρνος ξεκίνησε στην οδό Ευβοίας 59.

Στο νέο κατάστημα (πλησίον 2ου Γυμνασίου Χαλκίδας) ο φούρνος Βέλλιος μας παρουσιάζει την πιο μοντέρνα του εκδοχή και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Βέλλιος Χαλκίδα

Ένας σύγχρονος χώρος με ωραία αισθητική και μοντέρνο design που θα σε ενθουσιάσει.

Εκεί θα σου φτιάξουν εσπρέσο και καπουτσίνο, θα βρεις γευστικά προϊόντα για να φας το πρωινό σου να ξεκινήσεις ιδανικά την ημέρα σου.

Ο φούρνος του Βέλλιου έχει γίνει αγαπημένο στέκι στην πόλη της Χαλκίδας για έναν ακόμη λόγο, τις εκπληκτικές επιδόσεις του στην patisserie.

Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μπορέσεις να φύγεις, χωρίς να πάρεις ένα γλυκό, υποκύπτοντας στον πειρασμό της μεγάλης ποικιλίας που θα βρεις.

Επισκέπτοντας τον φούρνο, όποια στιγμή της ημέρας και αν πας, θα βρεις επίσης εξαιρετικά σφολιατοειδή, κρουασάν, ντόνατ, cookies τσουρέκια, κουλούρια, μπάρες.

Την περίοδο της νηστείας από τον φούρνο του Βέλλιου ξεχωρίσαμε το περίφημο ελιόψωμο με τις πιο διαλεχτές ελιές.

Και τώρα που καλοκαιριάζει μπορείς να γευτείς μοναδικά Kayak παγωτά ενώ  οι επιλογές σε παγωτίνια είναι αμέτρητες.

Το μυστικό του συγκεκριμένου φούρνου δεν είναι και τόσο μυστικό, μιας και μιλάμε για το τρίπτυχο που θα έπρεπε να έχουν όλες οι επιχειρήσεις που τοποθετούν στο επίκεντρο τον πελάτη: αγάπη, γνώση και σέβασμος τόσο ως προς τους ανθρώπους όσο και ως προς τον τόπο! Και στον φούρνο Βέλλιος θα τα συναντήσεις όλα αυτά!

Βέλλιος Bread – Sweet – Coffee

-Ευβοίας 59, Χαλκίδα

Τηλέφωνο: 2221029442

-Αρεθούσης 201, Χαλκίδα

Τηλέφωνο: 2221022133

Δείτε την συλλογή από τον φούρνο Βέλλιος:

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top