Βάγιας Κρεοπωλείο Χαλκίδα

Βάγιας Κρεοπωλείο: Από το 1912 στρώνει το καθημερινό σας τραπέζι

Το Κρεοπωλείο Βάγιας συνιστά ένα από τα ιστορικότερα κρεοπωλεία της Χαλκίδας, ακολουθεί την ιστορία της πόλης και συνεχίζει μέχρι σήμερα να προσφέρει εκλεκτά κρεατικά εδέσματα και λιχουδιές delicatessen.

Το Κρεοπωλείο Βάγιας συνιστά ένα από τα ιστορικότερα κρεοπωλεία της Χαλκίδας, ακολουθεί την ιστορία της πόλης και συνεχίζει μέχρι σήμερα να προσφέρει εκλεκτά κρεατικά εδέσματα και λιχουδιές delicatessen, με σεβασμό στην νοικοκυρά και τον νοικοκύρη.

Η Ιστορία

Το κρεοπωλείο λειτούργησε πρώτη φορά το 1912 και ξεκίνησε από την Παλιά Αγορά, το δημιούργησε ο προπάππους του σημερινού ιδιοκτήτη Γιάννη Βάγια, και σήμερα, βρίσκεται στην οδό Βελισσαρίου και το εξελίσσει η τέταρτη γενιά, διατηρώντας αναλλοίωτα μέσα στο χρόνο τα χαρακτηριστικά της ποιότητας για τα οποία αναγνωρίζεται ολικώς.

Η Φιλοσοφία

Ο Γιάννης είναι ένας κρεοπώλης ο οποίος στηρίζει το όνομα Βάγιας με άξονα την ειλικρίνεια απέναντι στον κόσμο. Αποτέλεσμα αυτής της σχέσης με τον πελάτη είναι η συνέπεια η οποία συνδυάζει την υπογραφή Βάγιας με την ανώτερη ποιότητα ως σήμα κατατεθέν.

Οι προτάσεις delicatessen

Στο Κρεοπωλεία Βάγιας μας προτείνουν και μοναδικά προϊόντα delicatessen τα οποία δίνουν μια διακριτή γαστρονομική νότα στο τραπέζι μας, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα. Προσπαθούν να συνδυάσουν το παλιό με το καινούργιο και το κλασικό με το μοντέρνο, φτιάχνοντας σκευάσματα από αγνά υλικά, χωρίς να χρησιμοποιούν μίγματα και συντηρητικά, γεγονός που αποτυπώνεται στη μοναδική νοστιμιά τους.

Τα προϊόντα

Στον Βάγια θα βρούμε μια μεγάλη ποικιλία κρεάτων, όπως και όλες τις κοπές τις οποίες επιμελείται προσωπικά ο Γιάννης Βάγιας, προσφέροντας στο καθημερινό μας τραπέζι την ανώτερη ποιότητα κρέατος, η οποία συνομιλεί με το σεβασμό στην πρώτη ύλη, την εμπειρία χρόνων και τη σύγχρονη ματιά στο φαγητό.

Οι πρώτες ύλες

Η πρώτη ύλη για τα προϊόντα στο Κρεοπωλείο Βάγιας βασίζεται σε ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά, ενώ προτιμούνται κρέατα από τοπικούς παραγωγούς αλλά και παραγωγούς από όλη την Ελλάδα που δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες εκτροφής ώστε το κρέας να έχει το τέλειο αποτέλεσμα.

Στο Κρεοπωλείο Βάγιας το κρέας είναι στα καλύτερά του, συνδιαλέγεται με την ιστορία και το σεβασμό στον πελάτη και υπογράφεται από την ανώτερη ποιότητα, την οποία αναγνωρίζει ο κάθε ανήσυχος ουρανίσκος που ικανοποιείται και τέρπεται.

Κρεοπωλείον Ιωάννης Βάγιας

Βελισσαρίου 4, Χαλκίδα – Τηλ. 2221 025020

Facebook: «Κρεοπωλειον Ιωαννης Βάγιας» – Instagram: Βαγιας Ιωαννης

GHETTO Magazine

Το www.ghettomagazine.gr καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στη Χαλκίδα την Εύβοια και τη Βοιωτία. Οι άνθρωποι, οι τέχνες, ο πολιτισμός, ένας οδηγός πόλης και προορισμών, η διασκέδαση, όλα σε ένα GHETTO.
To No.1 και μοναδικό online περιοδικό της Εύβοιας και της Βοιωτίας.

Best of GHETTO

Scroll to Top