tropicalma inner massage χώρος μασάζ

tropicalma inner massage: Ο ολοκαίνουργιος χώρος μασάζ που γαληνεύει σώμα & ψυχή

tropicalma inner massage, ένας νέος χώρος που άνοιξε τις πόρτες του στην πόλη μας (περιοχή Αλωνάκι), παρέχοντας υπηρεσίες μασάζ και φιλοδοξώντας να γίνει το κέντρο ευεξίας που προτιμούν οι Χαλκιδέοι και οι Χαλκιδιέες, και όχι μόνο! Εμπνευστής και δημιουργός αυτού του χώρου είναι η massage therapist Ματούλα Αντωνίου, η οποία μας υπόσχεται καλύτερη ποιότητα ζωής […]

tropicalma inner massage, ένας νέος χώρος που άνοιξε τις πόρτες του στην πόλη μας (περιοχή Αλωνάκι), παρέχοντας υπηρεσίες μασάζ και φιλοδοξώντας να γίνει το κέντρο ευεξίας που προτιμούν οι Χαλκιδέοι και οι Χαλκιδιέες, και όχι μόνο! Εμπνευστής και δημιουργός αυτού του χώρου είναι η massage therapist Ματούλα Αντωνίου, η οποία μας υπόσχεται καλύτερη ποιότητα ζωής και λύσεις στα μυοσκελετικά μας προβλήματα, άλλα και μια νότα χαλάρωσης και περιποίησης για τον εαυτό μας.

Η Ματούλα Αντωνίου έχεις σπουδάσει φυσικοθεραπεία, massage therapist και εναλλακτικές θεραπείες, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε ποικίλα είδη μασάζ. Με προϋπηρεσία σε φυσικοθεραπευτήρια, κέντρα ευεξίας και μασάζ, τόσο στην Χαλκίδα όσο και στην Αθήνα, καθώς και μεγάλη εμπειρία σε spa και κατ οίκον υπηρεσίες μασάζ για πολλά χρόνια, έχει δημιουργήσει ένα βιογραφικό που μας καλεί να την εμπιστευτούμε για μια μοναδική συνέδρια μασάζ.

«Στόχος της δουλειάς μου είναι η εξέλιξη και η ικανοποίηση, άλλα και η ανακούφιση των ανθρώπων που επισκέπτονται το χώρο μου, ενώ παράλληλα βασικό μου μέλημα είναι να φεύγουν από το tropicalma inner massage γεμάτοι ευεξία και συναισθήματα χαράς, εντελώς αποφορτισμένοι από την καθημερινότητα και ανακουφισμένοι από σωματικούς και ψυχικούς πόνους» μας περιγράφει η Ματούλα.

Μια μεγάλη γκάμα από υπηρεσίες μασάζ παρέχονται στον ολοκαίνουριο χώρο  tropicalma inner massage, όπως μυοχαλαρωτικό, αθλητικό, λεμφικό και cupping massage. Επίσης πρωτοτυπεί με Thai oil, candle massage, λεμφικό προσώπου και φυσικό λίφτινγκ προσώπου, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες κάθε ανθρώπου. Επιπροσθέτως υπάρχει η δυνατότητα  της premium εμπειρίας, η οποία περιλαμβάνει συνδυαστικά σώμα πρόσωπο/κεφαλή, scrub σώματος και μασάζ. Τα έλαια τα οποία  χρησιμοποιούνται είναι αποκλειστικά αμυγδαλέλαιο και καρυδέλαιο, σε συνδυασμό με μοναδικές εσάνς από αιθέρια έλαια. Στο τέλος κάθε συνεδρίας μπορείτε να απολαύσετε ένα ζεστό ντους για την απόλυτη χαλάρωση έτσι ώστε να συνεχίσετε την καθημερινότητά σας η την εργασίας σας.

«Ο χώρος tropicalma inner massage ήταν ένας στόχος, ένα αληθινό όνειρο που έγινε πραγματικότητα, φτιαγμένος με πολλή αγάπη από εμένα και την οικογένεια μου, αλλά και την αμέριστη βοήθεια φίλων. Έχω επιμεληθεί τα πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος γιατί μου αρέσει η διακόσμηση και πόσο  μάλλον του δικού  μου επαγγελματικού χώρου, ένας χώρος ο οποίος εκπέμπει  αισιοδοξία και θετική ενέργεια, σύμφωνα με τη άποψη των πελατών μας», μας εξηγεί η massage therapist. Πραγματικά, πρόκειται για ένα φωτεινό κέντρο όπου κυριαρχούν οι παλ αποχρώσεις, με διάχυτη την ισορροπία της ενέργειας και της φύσης  που  προέρχεται από το συνδυασμό  των υλικών ξύλου, γυαλιού και των ξεχωριστών καταπράσινων φυτών, στοιχεία τα οποία σε γαληνεύουν.

Συνοψίζοντας, η φιλοσοφία του tropicalma inner massage για τη Ματούλα είναι: «η φροντίδα προς τους ανθρώπους, η αρμονία, η θετική σκέψη, η χαλάρωση, η ανακούφιση, η έμπνευση, η δημιουργικότητα και η εξέλιξη». Αυτά είναι όλα όσα θα αισθανθούμε στο καινούριο κέντρο μασάζ της Ματούλας Αντωνίου που ήρθε στη πόλη για να μείνει, παρέχοντας υπηρεσίες που κάνουν καλό στο σώμα και την ψυχή μας.

«νους υγιής εν σώματι υγιεί»

tropicalma inner massage

Οιχαλίας 15 (Περιοχή Αλωνάκι), Χαλκίδα

Τηλ. 6980578696/2221118358

Facebook: tropicalma (tropicalma inner massage) –  Instagram: tropi_calma

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top