αγώνες διακρίσεις Άβαντα Χαλκίδας

Τριήμερο γεμάτο αγώνες και διακρίσεις για τον Άβαντα Χαλκίδας

Στις 18-19 Μαρτίου συμμετείχε με 8 αθλητές στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα νοτίου Ελλάδας που έλαβε χώρα στο κλειστό στάδιο της Kανήθου και κατέκτησε 6 μετάλλια. Αναλυτικά : ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Γιώργος Βάθης παίδων -45 kg ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ακριώτης Κωνσταντίνος παίδων -37kg Τσάλας Γιωργος παίδων -53kg Αντωνίου Φίλιππος παίδων -57kg Τουλίτσης Βαγγέλης ανδρών -58kg ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ζιώμας Κωνσταντίνος […]

Στις 18-19 Μαρτίου συμμετείχε με 8 αθλητές στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα νοτίου Ελλάδας που έλαβε χώρα στο κλειστό στάδιο της Kανήθου και κατέκτησε 6 μετάλλια.

Αναλυτικά :

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
Γιώργος Βάθης παίδων -45 kg

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
Ακριώτης Κωνσταντίνος παίδων -37kg
Τσάλας Γιωργος παίδων -53kg
Αντωνίου Φίλιππος παίδων -57kg
Τουλίτσης Βαγγέλης ανδρών -58kg

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
Ζιώμας Κωνσταντίνος εφήβων -63kg

Tην αποστολή συνόδεψαν οι προπονητές Τόγιας Παναγιωτης και Ζηνοβία Τόγια.

 

Ταυτόχρονα, ο Γιώργος Λάμπρου με χορηγό την KRAFT PAINTS και ο προπονητής Μαντάς Μπάμπης βρέθηκαν στο LOMEL για το παγκόσμιο βαθμολογούμενο πρωτάθλημα Belgian open G2 αποκομίζοντας σπουδαίες παραστάσεις για το μέλλον.

Ο Άβαντας Χαλκίδας ευχαριστεί τους δυο πολύ μεγάλους χορηγούς του, την HALCOR και την KRAFT PAINTS για την υποστήριξη των πρωταθλητών του συλλόγου, Γιώργο Βάθη και Γιώργο Λάμπρου αντίστοιχα.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top