Τουρισμός για Όλους 2024: Ανοίγει η πλατφόρμα – Η Στερεά Ελλάδα στις κορυφαίες επιλογές

Τουρισμός για Όλους 2024 με αύξηση του κριτηρίου εισοδήματος, αύξηση των ποσών και διπλασιασμός ποσών για ΑμΕΑ – Στη κορυφή των επιλογών η Στερεά Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της επιπλέον ενίσχυσης του εγχώριου Τουρισμού, μέσω της επιδότησης σε δικαιούχους υπηρεσιών διαμονής , δημοσιεύτηκε στην «Εφημερίδα της Κυβερνήσεως» η απόφαση για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού «Τουρισμός για όλους» για το έτος 2024, το οποίο χορηγεί voucherγια την πραγματοποίηση διακοπών, εντός της Επικράτειας, ύψους 200, 300 και 400 ευρώ αντίστοιχα, για φυσικά πρόσωπα (φορολογικούς πολίτες της χώρας) που πληρούν τις αντίστοιχες οριζόμενες προϋποθέσεις, με την πίστωση του εκάστοτε ποσού στον δικαιούχο σε ψηφιακή κάρτα που εκδίδεται ειδικά για τον σκοπό αυτό.

Το εν λόγω πρόγραμμα έρχεται σε συνέχεια των αντίστοιχων προγραμμάτων του Υπουργείου Τουρισμού των προηγούμενων ετών , τυγχάνει της απόλυτης αποδοχής και αξιοποίησης του συνόλου των δικαιούχων, με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, να απολαμβάνει της προτιμήσεως υψηλού ποσοστού αυτών.

Άμεσα αναμένεται η Δημόσια Πρόσκληση – Ανακοίνωση από τον Φορέα Υλοποίησης , καθώς και οι ημερομηνίες των αιτήσεων για τους δικαιούχους, για τις οποίες θα μπορείτε να ενημερωθείτε από το site www.pste.gov.gr της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και από τον αντίστοιχο ιστότοπο του Υπουργείου Τουρισμού.

Η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού – Πολιτισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Φανή Παπαθωμά τόνισε: «Δηλώνουμε απόλυτα έτοιμοι για την αξιοποίηση όλων των ευκαιριών – εργαλείων , για την ανάδειξη και προβολή της Περιφέρειάς μας και ταυτόχρονα σας καλούμε να απολαύσουμε μαζί τις ανεπανάληπτες εμπειρίες της».

Φανή Παπαθωμά – Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού – Πολιτισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top