Τόσκας Κέντρο Θέρμανσης: Ποιοτική, στιλάτη και οικονομική θέρμανση

Ο χειμώνας είναι προ των πυλών και ήδη οι περισσότεροι Έλληνες αναζητούν το είδος θέρμανσης, που θα τους εξασφαλίσει ένα ζεστό σπίτι στην πιο οικονομική τιμή. Είναι γεγονός πως στη Χαλκίδα διαθέτουμε το “Κέντρο Θέρμανσης Τόσκας” το οποίο μπορεί να μας προσφέρει επιλογές για όλες τις ανάγκες μας αλλά και λύσεις για ότι χρειαστεί. Η […]

Ο χειμώνας είναι προ των πυλών και ήδη οι περισσότεροι Έλληνες αναζητούν το είδος θέρμανσης, που θα τους εξασφαλίσει ένα ζεστό σπίτι στην πιο οικονομική τιμή. Είναι γεγονός πως στη Χαλκίδα διαθέτουμε το “Κέντρο Θέρμανσης Τόσκας” το οποίο μπορεί να μας προσφέρει επιλογές για όλες τις ανάγκες μας αλλά και λύσεις για ότι χρειαστεί.

Η εταιρεία “Τόσκας Κέντρο Θέρμανσης” είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείτε στο χώρο των κατασκευών για πάνω από 40 χρόνια.

Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε όλων των ειδών τα τζάκια ενεργειακά, νερού & pellet μεγάλων εταιρειών με ποικίλες εστίες για κάθε χρήση. Mεγάλη ποικοιλία σε σόμπες – λέβητες ξύλου & pellet. Eίναι αντιπρόσωποι των εταιρειών Χυτήρια Μισαηλίδη, PALAZZETTI, NORTICA,WARM, STARFIRE, THERMIKI & GRILLI CAMINETTI στη Χαλκίδα.

Η εταιρία Τόσκας έρχεται στο χώρο σας και προτείνει το καλύτερο μέσο θέρμανσης για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια κάνει την τοποθέτηση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο στάδιο, για να έχετε ένα τελειοποιημένο αποτέλεσμα.

Επίσης αναλαμβάνει την αντικατάσταση του παλιού σας τζακιού σε ενεργειακό τζάκι χωρίς μερεμέτια και έτσι αναβαθμίζει ενεργειακά τον χώρο σας.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία “Τόσκας Κέντρο Θέρμανσης” είναι οι εξής:
  • Μελέτη και τοποθέτηση
  • Καθαρισμός Καμινάδας και συντήρηση τζακιού
  • After Sale Service

Την εταιρεία “Τόσκας Κέντρο Θέρμανσης” δεν ενδιαφέρει απλά να τοποθετήσουν ένα τζάκι αλλά πολύ περισσότερο νοιάζονται να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Το τζάκι εξακολουθεί να κερδίζει μία θέση σε κάθε ελληνικό σπίτι για τη φινέτσα του, την απόδοσή θέρμανσης και την εξοικονόμηση χρημάτων. Το Κέντρο Θέρμανσης Τόσκας είναι η καλύτερη επιλογή για να προτείνει ποιοτικές λύσεις, μοντέρνα σχεδίαση, καλή απόδοση θέρμανσης και διαφορετικά μεγέθη για κάθε σπίτι.

Τόσκας Κέντρο Θέρμανσης

Αρεθούσης 259, Χαλκίδα – Τηλέφωνο: 2221041090

Web: toskastzakia.gr

Facebook: Τόσκας Κέντρο Θέρμανσης

Instagram: Τόσκας Κέντρο Θέρμανσης

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top