χορευτικό challenge Εύβοιας Βίντεο

Το χορευτικό challenge της Εύβοιας για τον τουρισμό – Βίντεο

Η Εύβοια αποδέχτηκε την πρόκληση για το χορευτικό challenge του Ελληνικού Τουρισμού, που είναι πρωτοβουλία του τηλεοπτικού καναλιού Alpha. H Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας συμμετέχει στο χορευτικό challenge του Alpha TV για τον τουρισμό, με το video που έχει ξεκινήσει να προβάλλεται από το τηλεοπτικό κανάλι. Δείτε το βίντεο: Αυτό το καλοκαίρι, δεν περπατάμε …

Το χορευτικό challenge της Εύβοιας για τον τουρισμό – Βίντεο Διαβάστε Περισσότερα »

Η Εύβοια αποδέχτηκε την πρόκληση για το χορευτικό challenge του Ελληνικού Τουρισμού, που είναι πρωτοβουλία του τηλεοπτικού καναλιού Alpha.

H Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας συμμετέχει στο χορευτικό challenge του Alpha TV για τον τουρισμό, με το video που έχει ξεκινήσει να προβάλλεται από το τηλεοπτικό κανάλι.

Δείτε το βίντεο:

Αυτό το καλοκαίρι, δεν περπατάμε τα σοκάκια, τα χορεύουμε. Αυτό το καλοκαίρι, τα βήματά μας είναι ζωηρά, στην ακροθαλασσιά, μέσα σε κάμπους, πάνω σε βουνά, σε κάθε γωνιά της χώρας μας. Το ένα νησί προκαλεί το άλλο στο χορό, και ο Alpha ιχνηλατεί την πρόκληση, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα και καταγράφοντας τα συναισθήματα. Από νησί σε νησί και από χωριό σε χωριό, το ελληνικό τοπίο προσφέρει τον καμβά και η μουσική δίνει τον τόνο της καλοκαιρινής ανεμελιάς. Πρωταγωνιστές εσείς!

Η χορευτική πρόκληση που θα ξεσηκώσει όλη την Ελλάδα είναι εδώ.

Μπορείτε και εσείς να ανεβάσετε τα δικά σας βίντεο σε Facebook, Instagram και Tik Tok κάνοντας tag @AlphaTv και χρησιμοποιώντας το hashtag: #GreekSummerChallenge

Φορώντας λοιπόν το καλύτερο χαμόγελό σας, βάζετε τα βήματα, βάζουμε τη μουσική!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top