Χαμόγελο του Παιδιού Χριστουγεννιάτικο Bazaar Χαλκίδα

“To Χαμόγελο του Παιδιού” – Χριστουγεννιάτικο Bazaar στη Χαλκίδα

«Ένα Χαμόγελο για Κάθε Παιδί» Tο Xριστουγεννιάτικα bazaar στη Χαλκίδα, για να κάνουμε την Ευχή Πράξη!

Με το μήνυμα «Ένα Χαμόγελο για Κάθε Παιδί – Κάνουμε την Ευχή Πράξη»
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνει στη Χαλκίδα.

Σάββατο 16/12 – Τετάρτη 20/12, σε ωράριο καταστημάτων, στην πλατεία στην αρχή της οδού Αβάντων (όπισθεν Δικαστικού Μεγάρου).

Μικροί και μεγάλοι φίλοι του Οργανισμού θα έχουν και φέτος τη δυνατότητα να αποκτήσουν και να δωρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα Χριστουγεννιάτικά δώρα, χειροποίητα γούρια, όμορφα στολίδια και πρωτότυπες δημιουργίες των εθελοντών μας, παιχνίδια, βιβλία, είδη σπιτιού και γραφείου, είδη ένδυσης και αξεσουάρ, όλα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». 

Με τον τρόπο αυτό συμμετέχετε και εσείς έμπρακτα και αξιόπιστα, μέσα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην κάλυψη αναγκών δεκάδων χιλιάδων παιδιών και των οικογενειών τους, και κάνετε την ευχή τους πράξη.

Φέτος, προσπαθούμε όλοι μαζί να καλύψουμε μία από τις πιο βασικές ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουμε με τόση αγάπη και φροντίδα στα Σπίτια μας, τη θέρμανση.

Εναλλακτικά, μπορείτε πάντα να βρείτε όλα τα είδη του Οργανισμού μέσα από το e-shop: 

https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/

Με την πολύτιμη υποστήριξη όλων «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα 28 χρόνια λειτουργίας του, έχει καταφέρει να υποστηρίξει 2.055.586 Παιδιά. 

Για τις ηλεκτρονικές σας αγορές μπορείτε πάντα να επισκέπτεστε το e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί από καρδιάς τους πολύτιμους εθελοντές του για την ανιδιοτελή προσφορά και συμμετοχή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες: 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Τηλ. 2221079788

halkida@hamogelo.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top