Το Χαμόγελο του Παιδιού Καθαρίστε Μεσόγειο

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” διοργάνωσε για 22η χρονιά τη δράση “Καθαρίστε τη Μεσόγειο”

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» φέτος, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Περιβαλλοντικής Εκστρατείας ‘‘Clean Up the Med’’, διοργάνωσε μια πανελλαδική επταήμερη «σκυταλοδρομία» εθελοντικών περιβαλλοντικών δράσεων για μαθητές-εθελοντές. Οι μαθητές-εθελοντές του Ευρωπαϊκού Μαθητικού Εθελοντικού Δικτύου «YouSmile» διοργάνωσαν «σκυταλοδρομία» εθελοντικών περιβαλλοντικών δράσεων στο πλαίσιο της εκστρατείας ‘‘Clean Up the Med’’. Ειδικότερα, για 22η χρονιά, ο Οργανισμός συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή Περιβαλλοντική […]

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» φέτος, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Περιβαλλοντικής Εκστρατείας ‘‘Clean Up the Med’’, διοργάνωσε μια πανελλαδική επταήμερη «σκυταλοδρομία» εθελοντικών περιβαλλοντικών δράσεων για μαθητές-εθελοντές.

Οι μαθητές-εθελοντές του Ευρωπαϊκού Μαθητικού Εθελοντικού Δικτύου «YouSmile» διοργάνωσαν «σκυταλοδρομία» εθελοντικών περιβαλλοντικών δράσεων στο πλαίσιο της εκστρατείας ‘‘Clean Up the Med’’.

Ειδικότερα, για 22η χρονιά, ο Οργανισμός συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή Περιβαλλοντική Εκστρατεία ‘‘Clean Up the Med’’, η οποία υλοποιείται από το 2000, από την Ιταλική Οργάνωση Legambiente. Οι μαθητές-εθελοντές του Ευρωπαϊκού Μαθητικού Εθελοντικού Δικτύου “YouSmile” διοργάνωσαν φέτος τη δική τους πανελλαδική, περιβαλλοντική «σκυταλοδρομία» την εβδομάδα μεταξύ Κυριακής 7 και Σαββάτου 13 Μαΐου 2023. Η δράση είχε σημείο εκκίνησης τον Πειραιά, το Ηράκλειο Κρήτης και τη Θεσσαλονίκη και δόθηκε η «σκυτάλη» της δράσης σε Πάτρα, Χαλκίδα και ολοκληρώθηκε στον Άλιμο.

Ως Οργανισμός για τα παιδιά, το «Χαμόγελο» συμμετέχει και υποστηρίζει πρωτοβουλίες και δράσεις που στοχεύουν στην κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση για θέματα που αφορούν τα παιδιά και τα δικαιώματά τους. Αναπόφευκτα επομένως, οι περιβαλλοντικές δράσεις δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν από το πρόγραμμά του Οργανισμού.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στέλνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές, μικρούς και μεγάλους, για την πολύτιμη συμμετοχή και συνεισφορά τους στη φετινή «σκυταλοδρομία» που είχε έντονο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top