σβούρα

Το βιβλιοπωλείο Σβούρα γιορτάζει τα 10 χρόνια με πάρτυ και δραστηριότηες

Η σβούρα κλείνει 10 χρόνια στροφών, χρωμάτων και υπερβολικής αγάπης, από όλους εσάς! Για αυτό το λόγο, σκέφτηκαν πως πρέπει να γιορτάσουν και οι μικροί αλλά (ΣΙΓΟΥΡΑ) και οι μεγάλοι! Οπότε στις 18:00 στο βιβλιοπωλείο Σβούρα θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου “Με μια κουβέρτα… στο διάστημα” με τη συγγραφέα Χριστίνα Κωνσταντουδάκη (στον χώρο του Κ.Δ.Α.Π. …

Το βιβλιοπωλείο Σβούρα γιορτάζει τα 10 χρόνια με πάρτυ και δραστηριότηες Διαβάστε Περισσότερα »

Η σβούρα κλείνει 10 χρόνια στροφών, χρωμάτων και υπερβολικής αγάπης, από όλους εσάς!
Για αυτό το λόγο, σκέφτηκαν πως πρέπει να γιορτάσουν και οι μικροί αλλά (ΣΙΓΟΥΡΑ) και οι μεγάλοι!
Οπότε στις 18:00 στο βιβλιοπωλείο Σβούρα θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου “Με μια κουβέρτα… στο διάστημα” με τη συγγραφέα Χριστίνα Κωνσταντουδάκη (στον χώρο του Κ.Δ.Α.Π. Παραμυθούπολη, έναντι βιβλιοπωλείου).
Στις 19:00 θα γίνουν δραστηριότητες για παιδιά από τους παιδαγωγούς του Κ.Δ.Α.Π. Παραμυθούπολη
Και η μοναδική βραδιά, αφιερωμένη στα 10 χρόνια Σβούρα, θα ολοκληρωθεί με Rock & Roll Party στο βιβλιοπωλείο, με τον Ace Mocker!
<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsvourabooks%2Fposts%2Fpfbid02ZJ5sC9qShh47fTAM9w4XPa6tmAbbbkzxgsceY61c5qxwszfShkrPbdQ2YStCA6nAl&show_text=false&width=500″ width=”500″ height=”497″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top