Θέατρο Περι-Τεχνών "Η πόρνη από πάνω"

Το Θέατρο Περι-Τεχνών παρουσιάζει την παράσταση “Η πόρνη από πάνω”

Το Θέατρο Περι-Τεχνών παρουσιάζει τον θεατρικό μονόλογο του Αντώνη Τσιπιανίτη “Η πόρνη από πάνω” σε Σκηνοθεσία Γιώργου Νικολαΐδη. Ερμηνεύει η Νάνσυ Γκιουλέ. Η Ερατώ -η νοικοκυρά από κάτω- μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Με υπομονή και στωικότητα ζει στο […]

Το Θέατρο Περι-Τεχνών παρουσιάζει τον θεατρικό μονόλογο του Αντώνη Τσιπιανίτη “Η πόρνη από πάνω” σε Σκηνοθεσία Γιώργου Νικολαΐδη. Ερμηνεύει η Νάνσυ Γκιουλέ.

Η Ερατώ -η νοικοκυρά από κάτω- μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε …Ένας μονόλογος που μας ταξιδεύει για 70 λεπτά από το γέλιο στη συγκίνηση, παραμένοντας κάθε στιγμή στην πραγματικότητα.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Πέρη Καραμούζη

Θεατρική ομάδα Περί Τεχνών

Δευτέρα 15-22-29 Νοεμβρίου ώρα 20.00

Στην “ΟΔΟ ΟΝΕΙΡΩΝ “ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ 6 ΧΑΛΚΙΔΑ

Ενίσχυση ΑΜΚΕ 8 ευρώ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ κιν. 6908442597

*Για την είσοδό σας παρακαλείστε να επιδείξετε ένα από τα εξής έγγραφα, μαζί με την αστυνομική σας ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας:

• Πιστοποιητικό εμβολιασμού.

• Πιστοποιητικό νόσησης με ισχύ έως 6 μήνες από τη νόσηση σας

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top