Το Θέατρο Περι-Τεχνών ξεκινά για 7η χρονιά θεατρικά εργαστήρια για παιδιά & εφήβους

Το Θέατρο Περι-Τεχνών Χαλκίδας ανακοινώνει την έναρξη των θεατρικών εργαστηρίων του! Τα παιδιά  θέλουν να παίζουν θέατρο γιατί είναι ο τρόπος να εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους. Είναι μία πολύ ενδόμυχη ανάγκη στην οποία ανταποκρίνονται αβίαστα. Παίζουν θέατρο, γιατί πολύ απλά θέλουν. Θεατρική αγωγή δεν είναι η συμμετοχή του παιδιού σε ένα θεατρικό έργο. Η θεατρική αγωγή είναι ένας διαφορετικός τρόπος για να βιώσει, να αντιληφθεί, να εξερευνήσει το παιδί τον κόσμο, με όχημα το θέατρο! Να μετασχηματίσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του σε όσα βλέπει γύρω του. “Στην ομάδα μας τα παιδιά εξερευνούν το μαγικό κόσμο του θεάτρου, αναπτύσσουν τη φαντασία και το συναισθηματικό τους κόσμο, καλλιεργούν τη σωματική εμπειρία. Σε περιμένουμε…Το θεατρικό παιχνίδι ξεκινά.” ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ 5.30 μ.μ.- 19.00 μ.μ στην ”Οδό Ονείρων” Τσιριγώτη 6 -Χαλκίδα Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Πέρη Καραμούζη Υποκριτική Διδασκαλία: Ιωάννα Μερκουριάδου Κινητό: 6934714425 Καλλιέργεια επαφής του εφήβου με τον εσωτερικό του κόσμο και το περιβάλλον του. Δημιουργική διοχέτευση της ενέργειας. Ενδυνάμωση σκέψης, αισθημάτων, φαντασίας, ομαδικότητας. Εξωτερίκευση εμπειριών, ιδεών, συναισθημάτων, απόψεων. Γνωριμία και αξιοποίηση των εκφραστικών μέσων. Εκτόνωση του εφηβικού άγχους μέσα από παιχνίδι, γέλιο, χαρά. “Τι εργαλεία χρησιμοποιούμε; Μίμηση, παντομίμα, ασκήσεις καλλιέργειας ομαδικότητας, εμπιστοσύνης αυτοσυνείδησης, φαντασίας, επικοινωνίας, αξιοποίηση του τρίπτυχου “σώμα – φωνή – λόγος”, παιχνίδια ρόλων, αυτοσχεδιασμούς.” ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ 14:00 μ.μ. – 16:00 στην ”Οδό Ονείρων” Τσιριγώτη 6 -Χαλκίδα Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Πέρη Καραμούζη Υποκριτική Διδασκαλία: Ιωάννα Μερκουριάδου Κινητό: 6934714425

Το Θέατρο Περι-Τεχνών Χαλκίδας ανακοινώνει την έναρξη των θεατρικών εργαστηρίων του!
Τα παιδιά  θέλουν να παίζουν θέατρο γιατί είναι ο τρόπος να εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους. Είναι μία πολύ ενδόμυχη ανάγκη στην οποία ανταποκρίνονται αβίαστα. Παίζουν θέατρο, γιατί πολύ απλά θέλουν.
Θεατρική αγωγή δεν είναι η συμμετοχή του παιδιού σε ένα θεατρικό έργο. Η θεατρική αγωγή είναι ένας διαφορετικός τρόπος για να βιώσει, να αντιληφθεί, να εξερευνήσει το παιδί τον κόσμο, με όχημα το θέατρο! Να μετασχηματίσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του σε όσα βλέπει γύρω του.
“Στην ομάδα μας τα παιδιά εξερευνούν το μαγικό κόσμο του θεάτρου, αναπτύσσουν τη φαντασία και το συναισθηματικό τους κόσμο, καλλιεργούν τη σωματική εμπειρία.
Σε περιμένουμε…Το θεατρικό παιχνίδι ξεκινά.”
ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ 5.30 μ.μ.- 19.00 μ.μ στην ”Οδό Ονείρων” Τσιριγώτη 6 -Χαλκίδα
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Πέρη Καραμούζη
Υποκριτική Διδασκαλία: Ιωάννα Μερκουριάδου
Κινητό: 6934714425

Καλλιέργεια επαφής του εφήβου με τον εσωτερικό του κόσμο και το περιβάλλον του. Δημιουργική διοχέτευση της ενέργειας. Ενδυνάμωση σκέψης, αισθημάτων, φαντασίας, ομαδικότητας. Εξωτερίκευση εμπειριών, ιδεών, συναισθημάτων, απόψεων. Γνωριμία και αξιοποίηση των εκφραστικών μέσων. Εκτόνωση του εφηβικού άγχους μέσα από παιχνίδι, γέλιο, χαρά.

“Τι εργαλεία χρησιμοποιούμε;

Μίμηση, παντομίμα, ασκήσεις καλλιέργειας ομαδικότητας, εμπιστοσύνης αυτοσυνείδησης, φαντασίας, επικοινωνίας, αξιοποίηση του τρίπτυχου “σώμα – φωνή – λόγος”, παιχνίδια ρόλων, αυτοσχεδιασμούς.”

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ 14:00 μ.μ. – 16:00 στην ”Οδό Ονείρων” Τσιριγώτη 6 -Χαλκίδα

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Πέρη Καραμούζη

Υποκριτική Διδασκαλία: Ιωάννα Μερκουριάδου

Κινητό: 6934714425

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top