ραδίκι στο πιάτο Τριάδα Ευβοίας

“Το ραδίκι στο πιάτο”, η αυθεντική ταβέρνα στην Τριάδα Ευβοίας με βιολογικά προϊόντα

Ο Γιάννης και η Ευαγγελία Ρουμπή από την Τριάδα Εύβοιας, γεωργοί στο επάγγελμα εδώ και πολλά χρόνια, ξεκίνησαν το 2009 να καλλιεργούν ακολουθώντας τους κανόνες της βιολογικής καλλιέργειας. Το 2011 κατορθώνουν και παίρνουν την πιστοποίηση από την εταιρεία ΒΙΟ ΕΛΛΑΣ. Την ίδια χρονιά ξεκινούν με όρεξη και ενθουσιασμό την πώληση των προϊόντων τους στις βιολογικές […]

Ο Γιάννης και η Ευαγγελία Ρουμπή από την Τριάδα Εύβοιας, γεωργοί στο επάγγελμα εδώ και πολλά χρόνια, ξεκίνησαν το 2009 να καλλιεργούν ακολουθώντας τους κανόνες της βιολογικής καλλιέργειας. Το 2011 κατορθώνουν και παίρνουν την πιστοποίηση από την εταιρεία ΒΙΟ ΕΛΛΑΣ. Την ίδια χρονιά ξεκινούν με όρεξη και ενθουσιασμό την πώληση των προϊόντων τους στις βιολογικές λαϊκές τις Αθήνας και στις συμβατικές λαϊκές αγορές της Χαλκίδας.

Παράλληλα η κτηνοτροφία και η πτηνοτροφία άρχισαν να εντάσσονται στο καθημερινό τους πρόγραμμα για λόγους ανακύκλωσης.  Η καλλιέργεια ελαιοδέντρων και οπωροφόρων  δέντρων γίνεται ένα επιπλέον βήμα στην επιτυχημένη πορεία τους.

Όλα αυτά τα βήματα, τα οποία δημιούργησαν ένα ωραίο  πάζλ, ενώθηκαν  σε ένα όμορφο εγχείρημα καρπός του οποίου είναι η ταβέρνα «το ραδίκι στο πιάτο».

Το έξοχο αυτό οικογενειακό ταβερνάκι βρίσκεται στην Τριάδα και εκεί καθημερινά η οικογένεια Ρουμπή μαγειρεύει σπιτικά φαγητά με λαχανικά παραγωγής της, χειροποίητα ζυμαρικά φτιαγμένα με αγνά υλικά και αυθεντικά γλυκά κουταλιού φτιαγμένα στο χέρι από φρούτα παραγωγής της και τα οποία συνοδεύουν το καφεδάκι ή απλώνονται πάνω από στραγγιστό γιαουρτάκι ως επιδόρπιο. Τα παραδοσιακά γλυκά αποτελούν ένα μικρό διάλειμμα απόλαυσης απαραίτητο στη βουή της καθημερινότητας.

 

Στο «ραδίκι στο πιάτο» ξεχωρίζουν όλα τα ψητά της ώρας με το αρνάκι σούβλας να συγκαταλέγεται ως ένα από τα καλύτερα της περιοχής. Παράλληλα θα δοκιμάσετε και καλοφτιαγμένα μαγειρευτά, ενώ η αχνιστή ρεβυθάδα φούρνου με βιολογικό κρεμμύδι και σπανάκι και μια μυστική συνταγή, δικαιολογεί τη φήμη που έχει αποκτήσει ως το must πιάτο της ταβέρνας.

Μια εκδρομή στην Τριάδα Ευβοίας λίγο έξω από τα Ψαχνά, θα σας γεμίσει αγάπη για την εξοχή, ενώ μια επίσκεψη στην ταβέρνα «το ραδίκι στο πιάτο» θα σας ανταμείψει με το σεβασμό για την κουζίνα που προέρχεται από τα τη βιολογική καλλιέργεια της φύσης και προσφέρεται με αυθεντικό τρόπο στο τραπέζι σας.

Το ραδίκι στο πιάτο

Facebook: Το ραδίκι στο πιάτο

Βιολογικά προϊόντα Το Ραδίκι

Facebook: Βιολογικά προϊόντα Το Ραδίκι

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top