Ψητοπωλείο «Ο Κούλης» φαγητό Χαλκίδα γιορτές

Το Ψητοπωλείο «Ο Κούλης»: Η απόλυτη διεύθυνση για φαγητό στις γιορτές

Οι γιορτές είναι πάντα καλύτερες όταν έχεις καλή παρέα, καλό φαγητό και το ψητοπωλείο “Ο Κούλης” στις επιλογές σου.

Ψησταριά «ο Κούλης», τώρα πια όνομα με ιστορία. Χώρος και αναμνήσεις, συνώνυμα με συναντήσεις, παρέες, γιορτές. Σίγουρα έχει κατακτήσει τις καρδιές μας, τις προτιμήσεις όλων των ανθρώπων της πόλης, καθώς χωρίς αμφιβολία εκεί θα γευτούμε τις εκλεκτότερες ψητές λιχουδιές. Και ναι, εκεί στην υπέροχη σάλα του και στη μοναδική αυλή του θα μας εξυπηρετήσουν σαν να είμαστε ο καλεσμένος τους.

Μια υπέροχη ομάδα, αυτή της Ψησταριάς «ο Κούλης», ζωντανή, γεμάτη μεράκι και διάθεση να μας εξυπηρετήσει είναι από όλους αναγνωρίσιμη για την ποιότητα στο κρέας και για τη νοστιμιά στο ψήσιμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη koulis_xalkida (@koulis_xalkida)

Και τι δεν θα βρούμε την περίοδο των γιορτών. Αρνί, κατσίκι, προβατίνα στη λαδόκολλα, κοκορέτσι, μπριζόλες χοιρινές και μοσχαρίσιες, μπιφτέκι απλό ή γεμιστό. Και φυσικά τυλιχτά, εκείνα τα ζουμερά, τα λαχταριστά, τα μεγάλα που δεν φείδονται στη γέμιση και τις σως, εκείνα με τη καψαλισμένη μυρωδάτη πίτα.

Τα κρεατικά, αγνά και με προέλευση, αφού έρχονται κατευθείαν από το γνωστό κρεοπωλείο «ο Κούλης», το οποίο με προσεγμένη διαλογή από τα φρεσκότερα κρέατα, αποκλειστικά ντόπιες ευβοϊκές φάρμες, παρέχει εγγυημένη ποιότητα στον καταναλωτή. Ψητά με όνομα και καταγωγή στην Ψησταριά, λουκούλλεια γεύματα στα τραπέζια της, μετατρέπουν κάθε μέρα σε αληθινή γιορτή, όλα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη koulis_xalkida (@koulis_xalkida)

Φωνάξτε τους φίλους σας, συγκεντρώστε την παρέα σας γιατί το ψητοπωλείο «Ο Κούλης» είναι το απόλυτο στέκι στις γιορτές σας. Εκεί που όλους μας ενώνουν οι ωραίοι άνθρωποι, τα τέλεια ψητά, η αγάπη για το καλό φαγητό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη koulis_xalkida (@koulis_xalkida)

Η Ψησταριά «ο Κούλης» στην 25ης Μαρτίου, απέναντι από το γήπεδο της Χαλκίδας, ξεχωρίζει ως το κατάστημα υψηλών προδιαγραφών με άμεση προτεραιότητα τον πελάτη, και στις γιορτές θα γίνει σίγουρα ανάρπαστη.

Τηλ. 22210-80037

Facebook: Κούλης ΨησταριάInstagram: koulis_xalkida

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top