Παραδοσιακό Καφενείο Σαμαρτζή Στύρα εργασία αγγελία Εύβοια

Το Παραδοσιακό Καφενείο Σαμαρτζή στα Στύρα προσφέρει ευκαιρίες εργασίας

Το παραδοσιακό καφενείο «Σαμαρτζή» αναζητά προσωπικό για την καλοκαιρινή σεζόν και συγκεκριμένα από το Μάιο έως τον Οκτώβριο του 2024 – Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες

Στα Στύρα Εύβοιας, το παραδοσιακό καφενείο «Σαμαρτζή» ήταν πάντα οικογενειακή υπόθεση. Το 1930, ο Γιάννης Σαμαρτζής, παντρεμένος με την Χρυσούλα Σαμαρτζή (το ακίνητο ήταν της προίκας της) ξεκίνησε τη λειτουργία του καφενείου. Το 2012 η τρίτη γενιά και η Χρυσάνθη με την οικογένειά της αποφάσισαν να συνεχίσουν την παράδοση, τονίζοντας το παρελθόν του με την ανάδειξη των παλαιών αντικειμένων του καφενείου αλλά και την έκθεση πλούσιου φωτογραφικού υλικού περασμένης εποχής των Στύρων. Το καφενείο έχει διαχρονική παράδοση και φήμη για τα προϊόντα που διαθέτει, η οποία συνεχίζεται και σήμερα, αφού εκεί όλα είναι φτιαγμένα από τα χεράκια της Χρυσάνθης.

Το παραδοσιακό καφενείο «Σαμαρτζή» αναζητά προσωπικό για την καλοκαιρινή σεζόν και συγκεκριμένα από το Μάιο έως τον Οκτώβριο του 2024, που να αγαπά την παράδοση και να μοιράζεται το ίδιο πάθος για τις γλυκές απολαύσεις και τον εξαιρετικό καφέ.

Αν είσαι σερβιτόρος και μπορείς να χαρίσεις στους πελάτες τη ζεστασιά και τη φιλοξενία που διακρίνει το Καφενείο,

Αν γνωρίζεις από κουζίνα και μπορείς να δημιουργήσεις γεύσεις που θα αγγίξουν την καρδιά των πελατών,

Αν είσαι έμπειρος barista και μπορείς να δημιουργήσεις υψηλής ποιότητας καφέ με προσοχή στη λεπτομέρεια και την τέχνη του espresso,

τότε μη διστάσεις και τηλεφώνησε στο 6946524080 και ζήσε μια μοναδική εργασιακή εμπειρία στο ιστορικό παραδοσιακό καφενείο «Σαμαρτζή» και στα γραφικά Άνω Στύρα.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top