παλιό Νοσοκομείο Χαλκίδας Δημαρχείο Βάκα

Το παλιό Νοσοκομείο Χαλκίδας να γίνει Δημαρχείο – Η πρόταση της Έλενας Βάκα

Η Δημοτική Αρχή στοχεύει το παλιό Νοσοκομείο Χαλκίδας να λειτουργήσει ως Δημαρχείο – Τα επόμενα βήματα μέχρι την υλοποίηση.

Στην 1η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Χαλκιδέων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το θέμα της αξιοποίησης του κτιρίου του παλαιού Νοσοκομείου Χαλκίδας, για το οποίο η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα ανέφερε ότι, σύντομα θα επισκεφθεί και τον Υπουργό Υγείας.

«Βούλησή μας και αυτή την πρόταση θα καταθέσουμε και στον Υπουργό και πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε είναι, το παλαιό Νοσοκομείο να μας παραχωρηθεί, να ανακατασκευαστεί και να χρησιμοποιηθεί, για να στεγάσει όλες τις Υπηρεσίες του Δήμου Χαλκιδέων. Στο πλαίσιο αυτό, υλοποιούμε ήδη οικονομοτεχνική μελέτη, την οποία μας ζήτησε το Υπουργείο για να γίνει η παραχώρηση. Στόχος μας είναι αυτός, να χρησιμοποιηθεί το παλαιό Νοσοκομείο ως Δημαρχείο Χαλκίδας, το οποίο θα λύσει και το πρόβλημα της στέγασης των υπηρεσιών, αλλά και θα φέρει ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με το Νόμο, στην Ειδική αυτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής, συζητούνται θέματα-ερωτήσεις προς τη Δημοτική αρχή, που έχουν τεθεί από Δημοτικούς Συμβούλους.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top