Ευάγγελος Γουβιώτης - Χειρουργός (ΩΡΛ) Χαλκίδα

Το νέο ιατρείο του Ευάγγελου Γουβιώτη – Χειρουργός (ΩΡΛ) στη Χαλκίδα

Κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό και κάθε ασθενής έχει ξεχωριστές απαιτήσεις που πρέπει ν’ αντιμετωπίζονται εξατομικευμένα. Ο Ευάγγελος Γουβιώτης ωτορινολαρυγγολόγος με έδρα την Αθήνα και τη Χαλκίδα, με την πολύχρονη εμπειρία…

Κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό και κάθε ασθενής έχει ξεχωριστές απαιτήσεις που πρέπει ν’ αντιμετωπίζονται εξατομικευμένα. Ο Ευάγγελος Γουβιώτης ωτορινολαρυγγολόγος με έδρα την Αθήνα και τη Χαλκίδα, με την πολύχρονη εμπειρία και τη συμμετοχή του σε χειρουργικές ομάδες με συγκεκριμένη εξειδίκευση, έχει την δυνατότητα αντιμετώπισης όλης της γκάμας των ΩΡΛ παθήσεων σε παιδιά και ενηλίκους αλλά και χαρακτηριστική άνεση στην αντιμετώπιση αισθητικών χειρουργικών και λιγότερα επεμβατικών που σχετίζονται με την πλαστική του προσώπου!

Ιατρικές υπηρεσίες του ιατρείου του Ευάγγελου Γουβιώτη
  • Στο ιατρείο αντιμετωπίζονται όλες οι παθήσεις της ωρλ περιοχής, ενηλίκων και παίδων.
  • Όλα τα επείγοντα περιστατικά όπως διογκώσεις, αποστήματα (αμυγδάλων, σιελογόνων αδένων, τραχηλικές διογκώσεις).
  • Χειρουργικές παθήσεις της μύτης (διάφραγμα, κόγχες, κερατάκια, ιγμορίτιδα, ρινικοί πολύποδες).
  • Ενδοσκοπική χειρουργική υπό την καθοδήγηση navigation για όλες της παθήσεις της μύτης με ελάχιστο χρόνο ανάρρωσης.
  • Εξειδικευμένη θεραπεία της υπνικής άπνοιας και του ροχαλητόυ με μελέτη ύπνου, ενδοσκόπηση υπό μέθη, ενδοσκοπική και θεραπεία με laser.
  • Ενδοσκοπική και μικροχειρουργική αντιμετώπιση των παθήσεων του λάρυγγα και των φωνητικών χορδών (πολύποδες, κύστες, οίδημα REINKE-smokers polyps, καρκίνων του λάρυγγα).
  • Εκτίμηση ρινοπλαστικής, αφεστώτων (πεταχτών) αυτιών, πλαστικής προσώπου – βλέφαροπλαστική, λίφτινγκ. Ενέσιμες θεραπείες προσώπου – bottox, fillers – υαλουρονικό οξύ, μεσοθεραπείες, νήματα pdo, νήματα cog- ανόρθωσης.

Ασθένειες που αντιμετωπίζονται και διαγνώσκονται από τον ιατρό Ευάγγελος Γουβιώτη

Χρόνια αμυγδαλίτιδα, υπερτροφία αμυγδαλών, ροχαλητό, άπνοια-Αμυγδαλεκτομή (collation,rf) αμυγδαλές, κερατάκια ,σωληνίσκοι αερισμού – εκκριτική ωτίτιδα σε παιδιά. Διάφραγμα, κόγχες- ενδοσκοπικά. Ιγμορίτιδα, πολύποδες-ενδοσκοπικά. Διαχείριση ιλίγγου, ακουο γράμμα, τυμπανόγραμμα. Έλεγχος βαρηκοΐας. Μέση ωτίτιδα, διάτρηση τυμπάνου-μικροχειρουργική ωτος(μικροσκοπικά,ενδοσκοπικά) Παθήσεις των φωνητικών χορδών, βιοψίες λάρυγγα, σταδιοποίηση – μικρολαρυγγοσκόπηση. Λειτουργική ρινοπλαστική. Αφεστωτα ώτα-ωτοπλαστική. Βλέφαρο πλαστική. “Lifting” με νήματα στο ιατρείο. Ενέσιμες θεραπείες προσώπου-Botox, hyalouronic acid, skin boosters.

Λόγοι ώστε να προτιμήσει κάποιος το ιατρείο του Ευάγγελου Γουβιώτη

Η μεγάλη εμπειρία περιστατικών σε κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, η συμμετοχή σε κορυφαίες χειρουργικής ομάδες και η πολύπλευρη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των περιστατικών. Η εκπαίδευση στις πιο προηγμένες τεχνικές – ενδοσκοπική χειρουργική, lasers, plasma blade, χρήση νεύρο παρακολούθησης διεγχειρητικά, navigation αλλά και συνεργασία με τα κορυφαία νοσηλευτικά ιδρύματα της Αθήνας.

 

Βιογραφικό Ιατρού

 

Ο ωτορινολαρυγγολόγος Βαγγέλης Γουβιώτης γεννήθηκε στη Χαλκίδα, μεγάλωσε στην Αθήνα και τελείωσε την ιατρική σχολή το 1998. Έκανε το πρώτο κομμάτι της ειδικότητας του στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, στη γενική χειρουργική υπό τον κ. Γκίκα και στην Ωτορινολαρυγγολογία υπό τον κ. Μπάνο. Συνέχισε την ειδικότητα του στο ΝΙΜΤΣ κάνοντας εξειδίκευση στην πλαστική χειρουργική στον Ευαγγελισμό και Νευροχειρουργική στο ΝΙΜΤΣ.

Παράλληλα, διετέλεσε μέλος της ΩΡΛ. ομάδας ENT OF ATHENS με πολύ μεγάλη εμπειρία σε χειρουργικά περιστατικά ενδοσκοπικής χειρουργικής της μύτης, χειρουργική του μέσου ώτος και laser χειρουργικής του λάρυγγα και των φωνητικών χορδών. Συνέχισε την μεταπτυχιακή του εκπαίδευση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, έγινε μέλος της ομάδας IATROAESTHETICS με κύριο άξονα την πλαστική χειρουργική της μύτης και του προσώπου.

Τελείωσε την ειδικότητα του το 2013 και μετεκπαιδεύτηκε στην ενδοσκοπική χειρουργική στο πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης, στο πανεπιστήμιο του GRATZ και στο ίδρυμα IRCAD του Στρασβούργου. Εξειδικεύτηκε στην πλαστική χειρουργική του προσώπου στο πανεπιστήμιο του NAIMEGHEN στην Ολλανδία και στο πανεπιστήμιο του Μιλάνου. Αυτή τη στιγμή είναι επιστημονικός υπεύθυνος στο Doctors Hospital στην Κυψέλη, στο Αττικό θεραπευτήριο, επιστημονικός συνεργάτης στην Ευρωκλινική Αθηνών, στον όμιλο Υγεία στην κλινική του Μητέρα, στον Λευκό Σταύρο.

Διατηρεί ιατρείο στην Αθήνα στο Κολωνάκι στην οδό Νεοφύτου Βαμβά και στη Χαλκίδα στην οδό Αντωνίου.

Ευάγγελος Γουβιώτης

Χειρουργός ΩΡΛ MD

Αντωνίου 12 και Φίλωνος, Χαλκίδα

Τηλ. 694 434 7643

Web: www.evangelosgouviotis.com

Facebook: Doctor Gouviotis – Ευάγγελος Γουβιώτης

Instagram: dr.gouviotis

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top