Το “Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης” έρχεται στη Χαλκίδα

Βιωματικές δράσεις ανακύκλωσης στη Χαλκίδα, για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, διοργανώνει ο Δήμος Χαλκιδέων και η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας, με την υποστήριξη της Εταιρείας ElvalHalcor S.A. και του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας και την ευγενική χορηγία της ΔΙΡΦΥΣ Α.Ε., ενώνουν τις δυνάμεις τους και πραγματοποιούν Δράσεις Ανακύκλωσης για μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Δήμου […]

Βιωματικές δράσεις ανακύκλωσης στη Χαλκίδα, για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, διοργανώνει ο Δήμος Χαλκιδέων και η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας, με την υποστήριξη της Εταιρείας ElvalHalcor S.A. και του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας και την ευγενική χορηγία της ΔΙΡΦΥΣ Α.Ε., ενώνουν τις δυνάμεις τους και πραγματοποιούν Δράσεις Ανακύκλωσης για μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Δήμου την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022, από ώρα 09:00 έως κι ώρα 13:00.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου από την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας:

Η καθαριότητα της πόλης μας, η ανακύκλωση και η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας.

Με γνώμονα την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, θέλουμε οι δράσεις προς τη κατεύθυνση αυτή να γίνονται με τα παιδιά, διότι πιστεύουμε ότι η μάθηση μεταλαμπαδεύεται μέσω της εκπαίδευσης.

Για το λόγο αυτό η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας συνδιοργανώνει μαζί με το Δήμο Χαλκιδέων το «Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης», όπου τα παιδιά μέσα από γνωστά και αγαπημένα παιχνίδια θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν τη σημασία της επαναχρησιμοποίησης ανακυκλώσιμων υλικών, της καθαριότητας της πόλης μας και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Είναι ευθύνη όλων μας να αλλάξουμε τρόπο ζωής και να αναλάβουμε με ενεργό συμμετοχή, όχι μόνο ατομικά αλλά και συλλογικά, να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά από μικρή ηλικία μέσω της εκπαίδευσης και της συνεχούς ενημέρωσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 από ώρα 09:00 έως 13:00. Σημείο εκκίνησης στη Πλατεία Δημοτικής Αγοράς και λήξης στη πλατεία Δικαστηρίων «Στ. Μαργαρίτη» με παιχνίδια, ζωγραφική, πολλά δώρα και εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

Η όλη εκδήλωση πραγματοποιείται από το Δήμο Χαλκιδέων, την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας, την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, τον Εμπορικό & Βιομηχανικό Σύλλογο Χαλκίδας, με την υποστήριξη της ElvalHalcor.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top