Λαϊκό Φροντιστήριο Χαλκίδας

Το Λαϊκό Φροντιστήριο Χαλκίδας ξεκίνησε τη λειτουργία του

Το Λαϊκό Φροντιστήριο Χαλκίδας έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία του ανακοινώνει το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας (ΕΚΕ). Τα μαθήματα θα γίνονται στο κτίριο του 2ου ΕΠΑΛ στις αίθουσες 16, 17, 18, 19. Μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμα τα εξής μαθήματα: A’ Γυμνασίου: Μαθηματικά, Έκθεση, Ιστορία. Β’ Γυμνασίου: Μαθηματικά, Αρχαία, Έκθεση, Ιστορία. Γ’ Γυμνασίου: Αρχαία, Έκθεση, Ιστορία. Α’ Λυκείου: Αρχαία. Β’ Λυκείου: Έκθεση Γ’ Λυκείου: Έκθεση, Μαθηματικά για ΕΠΑΛ. Επίσης πραγματοποιούνται μαθήματα κιθάρας και κρουστών, καθώς και συναντήσεις Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το πρόγραμμα στο 6980425702. Για τη συμμετοχή καθηγητών στο 6936192429.

Το Λαϊκό Φροντιστήριο Χαλκίδας έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία του ανακοινώνει το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας (ΕΚΕ). Τα μαθήματα θα γίνονται στο κτίριο του 2ου ΕΠΑΛ στις αίθουσες 16, 17, 18, 19.

Μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμα τα εξής μαθήματα:
  • A’ Γυμνασίου: Μαθηματικά, Έκθεση, Ιστορία.
  • Β’ Γυμνασίου: Μαθηματικά, Αρχαία, Έκθεση, Ιστορία.
  • Γ’ Γυμνασίου: Αρχαία, Έκθεση, Ιστορία.
  • Α’ Λυκείου: Αρχαία.
  • Β’ Λυκείου: Έκθεση
  • Γ’ Λυκείου: Έκθεση, Μαθηματικά για ΕΠΑΛ.

Επίσης πραγματοποιούνται μαθήματα κιθάρας και κρουστών, καθώς και συναντήσεις Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το πρόγραμμα στο 6980425702. Για τη συμμετοχή καθηγητών στο 6936192429.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top