Κωνσταντίνου & Ελένης ζαχαροπλαστείο γλυκά Χριστούγεννα

Το Κωνσταντίνου & Ελένης είναι ο γλυκός παράδεισος των Χριστουγέννων

Το Κωνσταντίνου και Ελένης σημαίνει φαντασία για αυτό αναζητήστε αυτόν τον επίγειο χριστουγεννιάτικο παράδεισο των γλυκισμάτων και αφεθείτε στα πιο αγαπημένα γλυκά.

Τα Χριστούγεννα ζούμε μια γιορτή με μνήμες, λαμπερά φώτα, ζωντανές μουσικές και προπαντός αγάπη. Αυτό το κυρίαρχο μήνυμα της γιορτής των Χριστουγέννων, δηλαδή τη συνένωση και την αλληλεγγύη των ανθρώπων, μετουσιώνει σε γλυκίσματα το γνωστό ζαχαροπλαστείο Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αυλίδα. Κι έτσι για όλους εμάς μετατρέπεται σε έναν παράδεισο που παρασκευάζει τα πιο νόστιμα, λαχταριστά και σαγηνευτικά χριστουγεννιάτικα γλυκά.

Μπροστά στα μάτια μας και σε ένα σύγχρονα εξοπλισμένο εργαστήριο  τα απλά και αγνά πρωτεύοντα υλικά μετατρέπονται με μαεστρία στο επιθυμητό αποτέλεσμα και η αληθινή χριστουγεννιάτικη αγάπη γεννιέται από την πρώτη κουταλιά.

Ένας ουράνιος παράδεισος απόλαυσης, όπου κυριαρχούν οι παραδοσιακές αγαπημένες συνταγές και τα πλούσια αρώματα, πλημμυρίζει την ατμόσφαιρα με γιορτινά vibes. 

Γλυκά που λιώνουν στο στόμα, τόσο αφράτα και κρεμώδη. Το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα είναι αυθεντικά μελομακάρονα και κουραμπιέδες που βγαίνουν με προσήλωση στην παράδοση και την αυθεντικότητα.

Τα Panettone είναι η ειδικότητά τους με μια συνταγή που την κρατούν καλά κρυμμένη.

Τα μοσχοβολιστά τσουρέκια με μυρωδάτο βούτυρο σε κερδίζουν με το που μπαίνεις στο ζαχαροπλαστείο.

Φυσικά ο πολίτικος σιροπιαστός μπακλαβάς σε κάνει να ταξιδεύεις σε μέρη εξωτικά και σε γεμίζει αληθινές εμπειρίες.

Το μεράκι των ανθρώπων του ζαχαροπλαστείου για όλα αυτά που δημιουργούν, έχει ως αποτέλεσμα γλυκά με έμφαση στην ποιότητα και που σε συνδυασμό με την επιμονή και την προσήλωση στη δημιουργία αυθεντικών προϊόντων, κάνει το ζαχαροπλαστείο Κωνσταντίνου και Ελένης την ιδανική επιλογή για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Το Κωνσταντίνου και Ελένης σημαίνει φαντασία και η οποία εσωκλείει το κεντρικό νόημα για την περίοδο των γιορτών. Για αυτό κάντε μια βόλτα από το Κωνσταντίνου και Ελένης, αφεθείτε στα πιο αγαπημένα γλυκά, αναζητήστε αυτόν τον επίγειο χριστουγεννιάτικο παράδεισο των γλυκισμάτων και παραμείνετε παιδιά γιατί μόνο εκεί κρύβεται όλη η μαγεία και η αγάπη.

 

Ζαχαροπλαστική Κωνσταντίνου & Ελένης

 

Φάρου 1, Βαθύ Αυλίδας – Τηλ. 22210 62027

Facebook: Ζαχαροπλαστική Κωνσταντίνου & Ελένης Instagram: konstantinou_k_elenis

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top