Ροβιές καθάρισε παραλία

Το κύμα “έσκασε” στις Ροβιές και καθάρισε την παραλία

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή η δράση καθαρισμού της παραλίας των Ροβιών από την ομάδα The Human Wave Project. “Σε έναν πανέμορφο τόπο που το πράσινο και το γαλάζιο έχουν πάρει τα ηνία απορροφώντας το μαύρο του εφιαλτικού περυσινού καλοκαιριού, 10 μεγάλα και 2 μικρά παιδιά (Μαριέττα & Αλέξανδρος), σάρωσαν την παραλία των Ροβιών και την παρέδωσαν πεντακάθαρη στην τοπική κοινωνία. Βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι στην ανάκαμψη της περιοχής, ευχόμαστε από καρδιάς το επόμενο “ανθρώπινο κύμα”, να είναι αυτό των επισκεπτών που θα πλημμυρίσουν το ονειρεμένο και φιλόξενο αυτό χωριό της Β. Εύβοιας. Ευχαριστούμε προσωπικά τον Γιώργο Μαρούδη, Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ροβιών Εύβοιας για την πρόσκληση και την απίθανη φιλοξενία που μας επιφύλαξε, καθώς και για τη μεγάλη βοήθεια στον καθαρισμό μαζί με τη συντοπίτισσά του Χαρούλα Μαναρίτσα. Ένας νέος άνθρωπος με φρέσκιες ιδέες που έχει μεγάλα όνειρα για τον τόπο του, αλλά και το απαιτούμενο πάθος για να τα υλοποιήσει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ πάει στον Γιώργο Σπανό, ιδιοκτήτη της ψησταριάς ο “Κούλης”, για την ευγενική χορηγία του σε γάντια εργασίας για τις δράσεις μας.”  

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή η δράση καθαρισμού της παραλίας των Ροβιών από την ομάδα The Human Wave Project.

“Σε έναν πανέμορφο τόπο που το πράσινο και το γαλάζιο έχουν πάρει τα ηνία απορροφώντας το μαύρο του εφιαλτικού περυσινού καλοκαιριού, 10 μεγάλα και 2 μικρά παιδιά (Μαριέττα & Αλέξανδρος), σάρωσαν την παραλία των Ροβιών και την παρέδωσαν πεντακάθαρη στην τοπική κοινωνία.

Βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι στην ανάκαμψη της περιοχής, ευχόμαστε από καρδιάς το επόμενο “ανθρώπινο κύμα”, να είναι αυτό των επισκεπτών που θα πλημμυρίσουν το ονειρεμένο και φιλόξενο αυτό χωριό της Β. Εύβοιας.

Ευχαριστούμε προσωπικά τον Γιώργο Μαρούδη, Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ροβιών Εύβοιας για την πρόσκληση και την απίθανη φιλοξενία που μας επιφύλαξε, καθώς και για τη μεγάλη βοήθεια στον καθαρισμό μαζί με τη συντοπίτισσά του Χαρούλα Μαναρίτσα. Ένας νέος άνθρωπος με φρέσκιες ιδέες που έχει μεγάλα όνειρα για τον τόπο του, αλλά και το απαιτούμενο πάθος για να τα υλοποιήσει.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ πάει στον Γιώργο Σπανό, ιδιοκτήτη της ψησταριάς ο “Κούλης”, για την ευγενική χορηγία του σε γάντια εργασίας για τις δράσεις μας.”

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top