Το καλύτερο γουρουνόπουλο της πόλης στην Ψησταριά “O Κούλης”

Το ψητοπωλείο «Ο Κούλης» βρίσκεται στο χώρο της εστίασης από το 1997 και ξεχωρίζει με τις ποικίλες νοστιμιές του. Αποτελεί σημείο αναφοράς για ψητά και σουβλιστά κρέατα τόσο στην πόλη της Χαλκίδας όσο και γύρω από αυτήν. Όλοι μας έχουμε παραγγείλει κάποια από τα πιάτα του στο φιλόξενο περιβάλλον που διαθέτει ή μας έχουν έρθει […]

Το ψητοπωλείο «Ο Κούλης» βρίσκεται στο χώρο της εστίασης από το 1997 και ξεχωρίζει με τις ποικίλες νοστιμιές του. Αποτελεί σημείο αναφοράς για ψητά και σουβλιστά κρέατα τόσο στην πόλη της Χαλκίδας όσο και γύρω από αυτήν. Όλοι μας έχουμε παραγγείλει κάποια από τα πιάτα του στο φιλόξενο περιβάλλον που διαθέτει ή μας έχουν έρθει με το γρήγορο και ευγενικό delivery στην πόρτα μας.

Η γιορτή της Αγίας Παρασκευής, πολιούχου της πόλης της Χαλκίδας, είναι γεγονός και το έθιμο προτάσσει ψητό γουρουνόπουλο. Η ψησταριά «Ο Κούλης», διατηρώντας την παράδοση, μας ετοιμάζει το νοστιμότερο γουρουνόπουλο της πόλης για την περίοδο της σημαντικής αυτής γιορτής. Στον «Κούλη» απέναντι από το γήπεδο θα βρείτε αχνιστό και τραγανό ψητό γουρουνόπουλο από 25 Ιουλίου έως 30 Ιουλίου και μπορείτε να το παραγγείλετε delivery στο 22210 85967, από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τη 1.00 το βράδυ. Φυσικά μπορείτε να το απολαύσετε στον υπέροχο και δροσερό εξωτερικό χώρο του «Κούλη» στην οδό 25ης Μαρτίου και Αντωνίου Νίκα 11, με απόλυτη ασφάλεια καθώς τηρούνται όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας.

Το καλύτερο γουρουνόπουλο της πόλης το βρίσκουμε στην καλύτερη ψησταριά της πόλης που ακούει στο όνομα «Ο Κούλης». Το έθιμο και η παράδοση συναντούν τις καλύτερες πρώτες ύλες και μας υπόσχονται μια γευστική εμπειρία ενός καλοψημένου γουρουνόπουλου ειδικά για τις ημέρες της γιορτής της Αγίας Παρασκευής.

Ψητό Γουρουνόπουλο

Από 25 Ιουλίου έως 30 Ιουλίου

Τηλέφωνο παραγγελιών: 22210 85967

Delivery από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τη 1.00 το βράδυ

Οδός 25ης Μαρτίου και Αντωνίου Νίκα 11

Facebook: Κούλης Ψησταριά

Instagram: koulis_xalkida

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top