Κότσαρης Καφεκοπτείο Χαλκίδα

Το Καφεκοπτείο Κότσαρης μας κάνει το δώρο που θα απογειώσει τις καθημερινές μας ιεροτελεστίες

Το Καφεκοπτείο Κότσαρης είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση γιατί δεν μπορείς να το κατατάξεις, και αυτό είναι μάλλον το στοιχείο της επιτυχίας του. Ωστόσο, ο χαρακτηρισμός “σύγχρονο καφεκοπτείο” είναι αυτό που ορίζει καλύτερα την ταυτότητα του. Αυτή η ταυτότητα διαμορφώνεται από τον Γιώργο Κότσαρη που δημιουργεί με μεράκι μια μοναδική ατμόσφαιρα και σε κάνει να αγαπήσεις […]

Το Καφεκοπτείο Κότσαρης είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση γιατί δεν μπορείς να το κατατάξεις, και αυτό είναι μάλλον το στοιχείο της επιτυχίας του. Ωστόσο, ο χαρακτηρισμός “σύγχρονο καφεκοπτείο” είναι αυτό που ορίζει καλύτερα την ταυτότητα του.

Αυτή η ταυτότητα διαμορφώνεται από τον Γιώργο Κότσαρη που δημιουργεί με μεράκι μια μοναδική ατμόσφαιρα και σε κάνει να αγαπήσεις την ιεροτελεστία του καφέ.

Το Καφεκοπτείο Κότσαρης εξελίσσεται συνεχώς για να κάνει την διαφορά στην πιο αγαπημένη συνήθεια της καθημερινότητάς μας.

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και μας έχουν ήδη βάλει στον ρυθμό τους. Αυτός ο ρυθμός δεν αφορά μόνο το πόσο συχνά καταναλώνουμε μελομακάρονα, ούτε το πόσες φορές μέσα στη μέρα ονειροπολούμε για τα πάρτι στα οποία θα διασκεδάσουμε στις γιορτές. Το νόημα των Χριστουγέννων βρίσκεται αλλού. Βρίσκεται στο μοίρασμα, είτε αυτό γίνεται με δώρα είτε με αγκαλιές, κι αυτό είναι που μας συνεπαίρνει κάθε χρόνο.

Και στο καφεκοπτείο Κότσαρης αυτό το γνωρίζουν καλά και για αυτό κληρώνουν μια οικιακή εσπρεσομηχανή του ιταλικού οίκου Gaggia.

Μια επίσκεψη στο Καφεκοπτείο Κότσαρης  αρκεί για να γίνει η εσπρεσομηχανή δική σας! Με αγορές σε είδη καφέ για το σπίτι σας άνω των 5€ μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στον καλύτερο ελληνικό καφέ, σε φρεσκοκαβουρδισμένες ποικιλίες εσπρέσσο είτε σε κόκκο είτε αλεσμένο, σε γλυκόπιοτο καφέ φίλτρου και ότι άλλο καφέ παρασκευάζετε μόνοι σας στο σπίτι. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τέλος Ιανουαρίου!

Ο τρομερός μικρός Χάρης, σας εξηγεί αναλυτικά τι πρέπει να κάνετε για να μπείτε στον διαγωνισμό! Και δείχνει και την εσπρεσομηχανή Gaggia. Για τσεκάρετε το βίντεο..

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @kafekoption_kotsaris

Καφεκοπτείο Κότσαρης

Νικοδήμου 43, Χαλκίδα

Τηλ. 22213 12241 / 698 67 300 61

Facebook: Καφεκοπτείο Κότσαρης

Instagram: kafekoption_kotsaris

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top