χριστουγεννιάτικα δέντρα πόλεων Ελλάδαας Χαλκίδας

Το ιντερνετ συγκρίνει τα χριστουγεννιάτικα δέντρα άλλων πόλεων με της Χαλκίδας

Το ιντερνετ συγκρίνει τα χριστουγεννιάτικα δέντρα άλλων Ελληνικών πόλεων με αυτό της Χαλκίδας

Δεν δείχνουν να ενθουσιάστηκαν οι Χαλκιδέοι με τον στολισμό της πόλης για τα Χριστούγεννα του 2023, ο οποίος ολοκληρώθηκε με την φωταγώγηση του δέντρου στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου στην παραλία της Χαλκίδας.

Τις τελευταίες ημέρες ο στολισμός της πόλης είναι θέμα συζήτησης στα social media. Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι αρχικά θεωρούν ότι ο στολισμός της πόλης καθυστέρησε αρκετά, ενώ η κυρίως κουβέντα στα social media γίνεται για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Χαλκίδας.

Μάλιστα ένα post στην ομάδα του facebook “Περπατώντας στη Χαλκίδα”, συγκρίνει τα χριστουγεννιάτικα δέντρα άλλων πόλεων της Ελλάδας με αυτό της Χαλκίδας. Έχουν γίνει περισσότερα από 120 σχόλια και 300 αντιδράσεις. Στο post φαίνονται φωτογραφίες από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Πάτρας, των Χανίων αλλά και της Καρδίτσας, ενώ στα σχόλια χρήστες του facebook παρέθεσαν εικόνες με τον στολισμό στα Τρίκαλα και την πόλη του Βόλου.

Σε πολλούς δεν περνάει απαρατήρητη και η φάτνη που μπήκε στην παραλία της Χαλκίδας. Πολλοί στέκονται στην φάτνη και στο Ιησού βρέφος που η αλήθεια είναι, ότι είναι ….κάπως.

Εσάς σας άρεσε ο στολισμός της Χαλκίδας; 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top