γιοτ Galaxy of Happiness Χαλκίδα

Το φουτουριστικό γιοτ «Galaxy of Happiness» εντυπωσιάζει στη Χαλκίδα

Το… διαστημικό γιοτ «Galaxy of Happiness» έδεσε στην παραλία Χαλκίδας και εντυπωσιάζει τον κόσμο Ένα γιοτ βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας και δεν έχασαν την ευκαιρία να το καταγράψουν με το κινητό τους ή με την φωτογραφική μηχανή τους. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα trimarans στον κόσμο. «Galaxy of Happiness» Το «Galaxy» θα μπορούσε κάλλιστα …

Το φουτουριστικό γιοτ «Galaxy of Happiness» εντυπωσιάζει στη Χαλκίδα Διαβάστε Περισσότερα »

Το… διαστημικό γιοτ «Galaxy of Happiness» έδεσε στην παραλία Χαλκίδας και εντυπωσιάζει τον κόσμο

Ένα γιοτ βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας και δεν έχασαν την ευκαιρία να το καταγράψουν με το κινητό τους ή με την φωτογραφική μηχανή τους. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα trimarans στον κόσμο.

Photo: Μιχάλης Πράσινος

«Galaxy of Happiness»

Το «Galaxy» θα μπορούσε κάλλιστα να συγκριθεί σε επίπεδο στυλιστικής πρωτοτυπίας με το αλλόκοτο mega yacht της πριγκίπισσας Μοζάχ, μητέρας του εμίρη του Κατάρ, αλλά και με το περίφημο «Guilty» του Ελληνα επιχειρηματία και συλλέκτη Δάκη Ιωάννου.

Το φουτουριστικό design του και το εσωτερικό του που θυμίζει διαστημικό σταθμό άφησαν άφωνους όσους το αντίκρισαν στην πόλη της Χαλκίδας. Με μήκος 53 μέτρα το «Galaxy of Happiness» είναι ένα από τα μεγαλύτερα trimarans στον κόσμο. Κατασκευάστηκε το 2016 στο ναυπηγείο Latitude Yachts, ενώ την ίδια χρονιά είχε ξεχωρίσει στο πιο μεγάλο φεστιβάλ θαλαμηγών, το Monaco Yacht Show. Χάρη στην εξαιρετική ευστάθεια και άνεση λόγω του σχεδιασμού του το super yacht ταξιδεύει με 24 κόμβους, έχει εντυπωσιακή τελική ταχύτητα 30 κόμβων, ενώ χρησιμοποιεί 40% λιγότερο καύσιμα από ένα συμβατικό μηχανοκίνητο σκάφος. Οι 6 επισκέπτες του, μεταξύ άλλων, μπορούν να χαλαρώσουν στο τζακούζι στο ανώτερο κατάστρωμα.

Η τιμή ενοικίασής του είναι 273.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ αν κάποιος επιθυμεί να το αγοράσει θα καταβάλει 29,8 εκατ. ευρώ. Ενημερωτικά σε περίπτωση που το σκέφτεστε δηλαδή…

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top