Κρεοπωλείο ο Κούλης Πάσχα 2023

Το φετινό πασχαλινό τραπέζι έχει όνομα, Κρεοπωλείο «ο Κούλης»

Το Κρεοπωλείο «ο Κούλης» εντυπωσιάζει με το εύρος των επιλογών και την πλούσια γκάμα των προϊόντων, ιδανικά για να στολίσουν το πασχαλινό τραπέζι μας. Σε ένα όμορφο περιβάλλον με ιδιαίτερο design και πλούσιο φωτισμό, το Κρεοπωλείο «ο Κούλης» αποτελεί μια νέα Boutique εκδοχή προτάσεων σε είδη κρέατος.  Το Κρεοπωλείο «ο Κούλης» ομορφαίνει το φετινό Πάσχα […]

Το Κρεοπωλείο «ο Κούλης» εντυπωσιάζει με το εύρος των επιλογών και την πλούσια γκάμα των προϊόντων, ιδανικά για να στολίσουν το πασχαλινό τραπέζι μας. Σε ένα όμορφο περιβάλλον με ιδιαίτερο design και πλούσιο φωτισμό, το Κρεοπωλείο «ο Κούλης» αποτελεί μια νέα Boutique εκδοχή προτάσεων σε είδη κρέατος. 

Το Κρεοπωλείο «ο Κούλης» ομορφαίνει το φετινό Πάσχα με ένα εντυπωσιακό Μενού που επιμελήθηκε αποκλειστικά ο αεικίνητος ιδιοκτήτης Γιώργος Σπανός. Μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε κοντοσούβλι χοιρινό, κοντοσούβλι κοτόπουλο, κοκορέτσι, γαρδούμπες, φρυγαδέλι, τηγανιά συκωταριάς με σχινόπρασο, σπλινάντερο και φυσικά το παραδοσιακό αρνί και κατσίκι για τη σούβλα μας.

Το Κρεοπωλείο «ο Κούλης» εγγυάται για την ποιότητα και την προέλευση των κρεάτων καθώς όλα είναι επιμελώς διαλεγμένα από τις καλύτερες ευβοιώτικες φάρμες. Να σημειώσουμε ότι δέχονται παραγγελίες για κοκορέτσι και κοντοσούβλι μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη, στο τηλέφωνο 22210-80037. 

Το Πάσχα του 2023, αν επιλέξουμε να γιορτάσουμε σπίτι μας και μαζί με την οικογένειά μας, ο προορισμός είναι μοναδικός και ονομάζεται Κρεοπωλείο «ο Κούλης, στην οδό 25ης Μαρτίου, το γνωστό κατάστημα υψηλών προδιαγραφών με άμεση προτεραιότητα τον πελάτη.

Κούλης

25ης Μαρτίου και Αντώνιου Νίκα, Χαλκίδα

Τηλ.: 22210-80037

Facebook: Κρεοπωλείο ο Κούλης

Instagram: kreopwleio_o_koulis

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top