αδιαχώρητο παραλία Θαψά σκηνές ομπρέλες

Το αδιαχώρητο στην παραλία Θαψά – Γεμάτη σκηνές και ομπρέλες

Πώς η απάτητη παραλία «βούλιαξε» από σκηνές μέχρι και λίγα μέτρα από τη θάλασσα, με το τοπίο να μην θυμίζει σε τίποτα αυτό που ήταν λίγα χρόνια πριν.

Πλήθος αντιδράσεων έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες, οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από την κατάσταση που επικρατεί στα Θαψά Ευβοίας, μία «απάτητη» παραλία.

Σκηνές παντού, μέχρι και λίγα μέτρα από τη θάλασσα, με το τοπίο να μην θυμίζει σε τίποτα αυτό που ήταν λίγα χρόνια πριν.

Οι λόγοι που συνέβαλαν σε αυτή την κοσμοσυρροή εκτός από την μαγευτική ομορφιά της, είναι πως έχει γίνει viral στα social media και κυρίως στο Tik Tok, ενώ με τα τελευταία έργα στο οδικό δίκτυο της περιοχής, έγινε και πιο εύκολα προσβάσιμη.

Η παραλία Θαψά στην Εύβοια, λόγω των καταγάλανων νερών αλλά και του μοναδικού τοπίου της, έχει γίνει πόλος έλξης εκατοντάδων παραθεριστών. Μάλιστα το γεγονός του ότι βρίσκεται κοντά στην Αττική, κάνει ακόμη πιο εύκολη την πρόσβαση σε αυτή.

Η παραλία συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο NATURA για τις «απάτητες» παραλίες. Όμως τα τελευταία χρόνια μόνο «απάτητη» δεν την λες. Κάποτε η πρόσβαση σε αυτή ήταν από θαλάσσης, ή από στεριάς με τζιπ και αγροτικό όχημα. Αφότου όμως έγινε γνωστή και άρχισε να την μαθαίνει κόσμος, ο δρόμος που μέχρι πρότινος ήταν χωματόδρομος στρώθηκε, καθιστώντας σχετικά εύκολη την πρόσβαση σε αυτή.

Αποτέλεσμα πλέον είναι η παραλία να κατακλύζεται τα Σαββατοκύριακα από σκηνές κάμπινγκ, ακόμη και αν απαγορεύεται από τον νόμο. Ειδικά φέτος και παρότι βρισκόμαστε στην αρχή του καλοκαιριού, η κατάσταση φαίνεται πως ξέφυγε τελείως, όπως αποδεικνύεται και στις φωτογραφίες από τα Θαψά αυτό το Σαββατοκύριακο.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top