5ο bio – Mechanical Festival

Το 5ο bio – Mechanical Festival ανοίγει σήμερα τις πόρτες του – Όλο το πρόγραμμα

Το 5ο bio – Mechanical festival την Παρασκευή 2 Ιουλίου ανοίγει τις πόρτες του! To Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμδιος ζωντανεύει και αγκαλιάζει κάθε μορφή τέχνης. Εικαστικά Θέατρο Μουσική Χορός δημιουργούν και σε κάνουν να νοιώθεις ότι βρίσκεσαι σε μια παραμυθένια χώρα όπου τα πάντα είναι δυνατά. Το Θέατρο Χαλκίδας ετοιμάζει όπως κάθε καλοκαίρι το εφήμερο θέατρο […]

Το 5ο bio – Mechanical festival την Παρασκευή 2 Ιουλίου ανοίγει τις πόρτες του! To Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμδιος ζωντανεύει και αγκαλιάζει κάθε μορφή τέχνης. Εικαστικά Θέατρο Μουσική Χορός δημιουργούν και σε κάνουν να νοιώθεις ότι βρίσκεσαι σε μια παραμυθένια χώρα όπου τα πάντα είναι δυνατά. Το Θέατρο Χαλκίδας ετοιμάζει όπως κάθε καλοκαίρι το εφήμερο θέατρο δίπλα στον όρμο Μικρό Βαθύ και σας περιμένει.

Από τις 2/7/2021 έως τις 2/8/2021 ο χώρος του θεάτρου Αυλιδείας Αρτέμιδας θα γεμίσει από Θέατρο Μουσική Χορό.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ στη διεύθυνση: bm-festival.com

Χορηγός Επικοινωνίας: GHETTO MAGAZINE

 

Φωτογραφία εξωφύλλου: bm-festival.com

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top