Τι είναι οι «Ομιλίες Νοοτροπίας» που θα δούμε στο Βιβλιοπωλείο Ίαμβος;

Την Τετάρτη στην Σαλονικιού έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε μία από τις ομιλίες νοοτροπίας, του Κωνσταντίνου Χαραντινιώτη.

Ο Well-being Mentor Coach και συγγραφέας Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης, περιοδεύει σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, αλλά και στην Κύπρο. Θα επισκεφθεί και τη Χαλκίδα την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στο Βιβλιοπωλείο Ίαμβος, στις 19:00.

Οι «Ομιλίες Νοοτροπίας» είναι συγκεντρώσεις σεμιναριακού χαρακτήρα που μας δίνουν την ευκαιρία να βρεθούμε από κοντά σε εποικοδομητικές συναντήσεις. Σε κάθε ομιλία θα εμβαθύνει σε κάποια πτυχή της βελτίωσης της νοοτροπίας. Ο συγγραφέας θα μοιράζεται εργαλεία και πρακτικές που θα δώσουν χειροπιαστά αποτελέσματα σε όσους από εσάς τα εφαρμόσετε.

Πολύ σημαντικό στοιχείο αυτών των συγκεντρώσεων είναι οι δικές σας απορίες και ερωτήσεις που θα απαντήσει. Ο δημιουργικός διάλογος μεταξύ συγγραφέα και κοινού φανερώσει φωτεινές ιδέες και αποφάσεις!

Νοοτροπία

 

Για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο, χρειάζεστε την κατάλληλη νοοτροπία!

Απελευθερώστε το δυναμικό σας και ανακαλύψτε τη βαθιά επίδραση που έχουν οι σκέψεις σας στη διαμόρφωση της πραγματικότητας. Με οδηγό τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη, έμπειρο ειδικό στην προσωπική ανάπτυξη, αυτό το μεταμορφωτικό βιβλίο σας προσφέρει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τις δυνατότητές σας και να χαράξετε νέα πορεία προς μια ζωή γεμάτη έμπνευση και σκοπό.

Ένα ταξίδι 52 εβδομάδων προς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας

Το εγχειρίδιο αυτό θα γίνει ο σύντροφος και ο οδηγός σας για να αποκαλύψετε τις υπέροχες δυνατότητες του μυαλού σας μέσα από:

• Θετικές δηλώσεις: Αξιοποιήστε την ενέργεια των θετικών δηλώσεων για να αναδιαμορφώσετε τις σκέψεις και τις πράξεις σας.
• Πρακτικές στρατηγικές: Μάθετε εύκολα εφαρμόσιμες τεχνικές για να καλλιεργήσετε μια πιο θετική και ενδυναμωμένη νοοτροπία.
• Διαφωτιστικές & αφυπνιστικές ασκήσεις: Ασχοληθείτε με ασκήσεις εύκολες και συγχρόνως ισχυρές που θα σας καθοδηγήσουν προς τον καλύτερό σας εαυτό.

Ξεκινήστε το ταξίδι της εξέλιξής σας με αυτό το συναρπαστικό εγχειρίδιο σήμερα!

Ο Κωνσταντίνος, ένας άνθρωπος σπάνια συνεπής μεταξύ αυτών που πρεσβεύει και του τρόπου που ζει, μας υπενθυμίζει, με σύγχρονη μέθοδο, τη δύναμη του λόγου μας και μας καθοδηγεί πρακτικά προς την καλύτερή μας εκδοχή.
Μάγια Τσόκλη – Δημοσιογράφος

Το βιβλίο είναι ένας βαθυστόχαστος οδηγός που σου δείχνει, με πρακτικό και συγκεκριμένο τρόπο αλλά και ευγενική προτροπή, «μονοπάτια» ώστε να ορίσεις τη νοοτροπία σου και συνολικά τη ζωή σου.
Πέγκυ Αντωνάκου – Γενική διευθύντρια Google ΝΑ Ευρώπης

Ο Κωνσταντίνος έχει το χάρισμα, με απλό τρόπο, να οδηγεί τους ανθρώπους στον έλεγχο και στην αλλαγή των λάθος συναισθημάτων που δημιουργούν δυσπραγίες!
Δημήτρης Δελλής – Ειδικός παθολόγος, διατροφολόγος

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top