αποδόσεις στοιχηματικές Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Τι αποδόσεις δίνουν οι στοιχηματικές για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Δείτε πού κινούνται οι αποδόσεις αυτή την ώρα για τον νικητή στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Σύμφωνα με την Stoiximan ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αφού ο Φάνης…

Δείτε πού κινούνται οι αποδόσεις αυτή την ώρα για τον νικητή στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Σύμφωνα με την Stoiximan ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αφού ο Φάνης Σπανός είναι το πρώτο φαβορί, ενώ ακολουθεί ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ίδιες είναι οι αποδόσεις και της εταιρείας Foxbet:

Οι αποδόσεις των στοιχηματικών για τον Δήμο Χαλκιδέων δείτς ΕΔΩ

Συνολικά στην Ελλάδα υπάρχουν 13 Περιφέρειες και 332 Δήμοι, ο δεύτερος γύρος όπου χρειαστεί θα γίνει στις 15/10 και για τις τοπικές κοινωνίες η ανάδειξη του πολιτικού ηγέτη της περιοχής τους διαθέτει σημαντική απόφαση.

Ένας υποψήφιος, για να επικρατήσει στις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές από την πρώτη Κυριακή, θα πρέπει να λάβει 43% συν μία ψήφο, αλλιώς τότε, θα υπάρξουν και δεύτερες κάλπες.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top