Οπτικά Θωρώ Χαλκίδα

Θωρώ: Το ολοκαίνουργιο και εντυπωσιακό κατάστημα οπτικών στη Χαλκίδα

Θωρώ < (κληρονομημένο) μεσαιωνική ελληνική θωρῶ < θιωρῶ < αρχαία ελληνική θεωρῶ, συνηρημένος τύπος του θεωρέω. Σύμφωνα με τα επίσημα λεξικά σημαίνει αντιλαμβάνομαι με τα μάτια, πέφτει στο βλέμμα μου, υποπίπτει / πέφτει στην αντίληψή μου. «Θωρώ», όμως, είναι και το ολοκαίνουργιο κατάστημα οπτικών στη Χαλκίδα, και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Χαϊνά 36, το οποίο έρχεται να μας προτείνει γυαλιά οράσεως, γυαλιά ηλίου και φακούς επαφής. […]

Θωρώ < (κληρονομημένο) μεσαιωνική ελληνική θωρῶ < θιωρῶ < αρχαία ελληνική θεωρῶ, συνηρημένος τύπος του θεωρέω. Σύμφωνα με τα επίσημα λεξικά σημαίνει αντιλαμβάνομαι με τα μάτια, πέφτει στο βλέμμα μου, υποπίπτει / πέφτει στην αντίληψή μου.

«Θωρώ», όμως, είναι και το ολοκαίνουργιο κατάστημα οπτικών στη Χαλκίδα, και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Χαϊνά 36, το οποίο έρχεται να μας προτείνει γυαλιά οράσεως, γυαλιά ηλίου και φακούς επαφής.

Με ιδιαίτερα brands, αναμεσά τους αρκετά ελληνικά, υπόσχεται επώνυμες υπογραφές αλλά και επιστημονική εξειδίκευση στις επιλογές για τα μάτια μας.

Ο χώρος του «Θωρώ» εντυπωσιάζει, καθώς η αρχιτεκτονική του…

συνδυάζει γήινες χρωματικές πινελιές με παρεμβολές pal πράσινου, δημιουργώντας ένα ευχάριστο περιβάλλον με υψηλή αισθητική.

Το μόνο σίγουρο είναι πως επιλέγοντας τα Οπτικά «Θωρώ», θα αλλάξει τόσο ο τρόπος που ‘βλέπετε’ τον κόσμο όσο και ο κόσμος εσάς.

Θωρώ

Λ. Χαϊνά 36, Χαλκίδα  – Τηλ. 22216 04559

Facebook: thoro_optical_center

Instagram: thoro_optical_center

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top