καθαρίζουμε παραλία Ροβιών Βόρεια Εύβοια

Την Κυριακή καθαρίζουμε την παραλία Ροβιών στην Βόρεια Εύβοια

Με σύνθημα “φροντίζω τον τόπο μου” αυτή την Κυριακή η ομάδα The Human Wave Project μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο Ροβιών, μας προσκαλούν να καθαρίσουμε την παραλία στις Ροβιές της Βόρειας Εύβοιας. Μια ομάδα εθελοντών διαφόρων ηλικιών και επαγγελμάτων, γεμάτη χαρά και όρεξη, προτίθεται να μαζέψει σκουπίδια από διάφορα σημεία της πόλης και του νησιού […]

Με σύνθημα “φροντίζω τον τόπο μου” αυτή την Κυριακή η ομάδα The Human Wave Project μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο Ροβιών, μας προσκαλούν να καθαρίσουμε την παραλία στις Ροβιές της Βόρειας Εύβοιας.

Μια ομάδα εθελοντών διαφόρων ηλικιών και επαγγελμάτων, γεμάτη χαρά και όρεξη, προτίθεται να μαζέψει σκουπίδια από διάφορα σημεία της πόλης και του νησιού μας, παροτρύνοντας όλους εμάς να τους ακολουθήσουμε και με την διάθεσή τους και την ενέργεια για τον εθελοντισμό, θέλουν να παρασύρουν όλους εμάς μαζί τους και να τους ακολουθήσουμε σε κάθε άκρη της Χαλκίδας και της Εύβοιας! Αυτή η ομάδα ενεργών πολιτών δεν είναι άλλη από την The Human Wave Project.

Αυτή την Κυριακή 22/5 και ώρα 10:30 σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ροβιών καθαρίζουν την Παραλία Ροβιών. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ροβιών.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top