Θερινό σινεμά Εύβοια

Θερινό σινεμά στη Νότια Εύβοια για ενίσχυση των πυρόπληκτων έστησε ο Χάρης Τζωρτζάκης

Ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης, έστησε ένα θερινό σινεμά στη Νότια Εύβοια και το βράδυ της Κυριακής οργάνωσε «προβολή αλληλεγγύης», ώστε τα έσοδα να διατεθούν για τους πληγέντες της Βόρειας Εύβοιας. Μήνυμα αλληλεγγύης στη βόρεια Εύβοια που συνεχίζει για έβδομη μέρα να φλέγεται και μετρά τις πληγές της, έστειλαν οι κάτοικοι από το νότιο τμήμα του […]

Ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης, έστησε ένα θερινό σινεμά στη Νότια Εύβοια και το βράδυ της Κυριακής οργάνωσε «προβολή αλληλεγγύης», ώστε τα έσοδα να διατεθούν για τους πληγέντες της Βόρειας Εύβοιας.

Μήνυμα αλληλεγγύης στη βόρεια Εύβοια που συνεχίζει για έβδομη μέρα να φλέγεται και μετρά τις πληγές της, έστειλαν οι κάτοικοι από το νότιο τμήμα του νησιού που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ηθοποιού Χάρη Τζωρτζάκη.

Ο Χάρης Τζωρτζάκης, έστησε ένα θερινό σινεμά και το βράδυ της Κυριακής οργάνωσε «προβολή αλληλεγγύης», ώστε τα έσοδα να διατεθούν για τους πληγέντες της Βόρειας Εύβοιας.

«Η αλληλεγγύη θα νικήσει – Η Νότια Εύβοια στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς στη Βόρεια Εύβοια»

«Η Νότια Εύβοια στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς στη Βόρεια Εύβοια και χίλια ευρώ από το αυτοδιαχειριζόμενο σινεμά «Φυσάει Κόντρα» στο Πόρτο Μπούφαλο. Η αλληλεγγύη θα νικήσει. Δύναμη και κουράγιο αδέρφια» έγραψε ο Χάρης Τζωρτζάκης στο facebook του για την όμορφη πρωτοβουλία αλληλεγγύης, όπου είχε συμβολικό εισιτήριο 5 ευρώ για όσους έχουν ανάγκη.

«Χρωστάω στη μάνα μου πάρα πολλά. Το πιο σημαντικό που μου έμαθε ήταν η φράση της «τα έργα μετράνε όχι τα λόγια». Την ευγνωμονώ γι’ αυτό» έγραψε ο Χάρης Τζωρτζάκης στην πρόσκληση του.

 

Πηγή: popaganda.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top