Καλώς τα .. Συμπεθέρια Περι-Τεχνών

Θέατρο Περι-Τεχνών: Η τελευταία παράσταση της χρονιάς δεν χάνεται

Η τελευταία θεατρική παράσταση του Περι-τεχνών δεν χάνεται με τίποτα. “Καλώς τα.. Συμπεθέρια” την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου.

Η τελευταία θεατρική παράσταση του Περι-τεχνών δεν χάνεται με τίποτα. “Καλώς τα.. Συμπεθέρια” την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου.

Μια σπαρταριστή κωμωδία που σχολιάζει την τρέχουσα επικαιρότητα και αποκαλύπτει το βαθύτερο αίσθημα της κοινωνίας διαχρονικά, διασκευασμένη από το θεατρικό έργο των Μ. Ρέππα και Θ. Παπαθανασίου’’ Συμπέθεροι από τα Τίρανα ‘’ που η ιστορία της εξελίσσεται στα Ψαχνά Ευβοίας.

ΥΠΟΘΕΣΗ:

 

Σε μια κωμόπολη της Εύβοιας τα Ψαχνά, η Πένη και ο Λυκούργος περιμένουν την κόρη τους Λίζα να έρθει από το Λονδίνο που σπουδάζει, για τις διακοπές του Πάσχα. Μαζί έρχεται και το αγόρι της, ο Άλφρεντ, που κατάγεται από την Αλβανία αλλά η Λίζα, φοβούμενη τις αντιδράσεις των γονιών της, δεν τους αποκαλύπτει την εθνικότητά του. Κι έτσι αρχίζει ο κύκλος των παρεξηγήσεων. Οι γονείς της Λίζας πιστεύουν ότι ο Άλφρεντ είναι Άγγλος και μάλιστα λόρδος. Ο γάμος των δύο παιδιών είναι το επίκεντρο της υπόθεσης αλλά το πραγματικό θέμα του έργου είναι τα εθνικά μας ελαττώματα, όπως διαμορφώθηκαν στα τελευταία τριάντα χρόνια. Οι Αλβανοί συμπέθεροι είναι ο καταλύτης, που θα βοηθήσει να ξεδιπλωθούν ο νεοπλουτισμός, η ξιπασιά, ο σουσουδισμός, η απληστία, η ημιμάθεια, η επιπολαιότητα και πάνω απ’ όλα η ανειλικρίνεια, που γίνεται διαρκώς αιτία για αλυσιδωτές φαρσικές επιπλοκές.

Συντελεστές:

 

Διασκευή -Σκηνοθεσία: ΙΩΑΝΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΙΑΔΟΥ
Ήχος – φώτα: ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΛΙΝΗΣ
Σκηνικά: ΜΑΡΙΝΑ ΣΜΥΡΛΑΚΗ
Κοστούμια: ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ ΠΕΡΙ-ΤΕΧΝΩΝ
Επιμέλεια αφίσας – γραφιστικά : ΝΑΤΑΣΣΑ ΣΕΡΒΟΥ
Χτενίσματα : ΒΑΣΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑ ‘’Beautifly by vassia’’
Make up artist: ΜΑΙΡΑ ΚΥΒΡΑΝΟΓΛΟΥ
Φωτογραφίες: ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΟΥΤΗ
Καλλιτεχνική διεύθυνση- Επιμέλεια: ΠΕΡΙΣΤΑΝΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ
Παραγωγή: ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙ-ΤΕΧΝΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Χορηγός Επικοινωνίας: GHETTO MAGAZINE

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 
Ώρα 20.00 Οδός Ονείρων 
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ- ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ 6 
Τετάρτη 19.00-21.00
Σάββατο 13.00-15.00
Συστήνουμε κράτηση
6934714425
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

 

ΠΕΡΙΣΤΑΝΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ – ΠΕΝΗ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑ – ΛΙΖΑ
ΧΡΥΣΑ ΡΟΥΣΣΟΥ – ΠΩΛΙΝΑ
ΦΑΝΗΣ ΤΥΡΑΚΗΣ – ΒΑΣΙΛΗΣ
ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΤΟΥΠΗ- ΚΛΑΜΠΕΤΑ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΛΕΚΑΣ – ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΝ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ–ΑΛΦΡΕΝΤ
ΝΙΚΟΛ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ – ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ ΤΡΙΖΟΝΙ-ΛΑΛΑΜΠΙΡΔΑ

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top