The Loft: Ο πρότυπος χώρος διακόσμησης της Μαίρης Σιβρή

The Loft, είναι ο πρότυπος χώρος διακόσμησης στην Αντωνίου 19 & Βύρωνος στη Χαλκίδα, σε ένα υπέροχο κτήριο λίγο κάτω από την επιβλητική Μητρόπολη του Αγίου Δημητρίου που σκοπό έχει να μας μυήσει στα μυστικά της διακόσμησης και να μας προτείνει δημιουργικές λύσεις για το σπίτι μας. Η Μαίρη Σιβρή, ψυχή και δημιουργός του The […]

The Loft, είναι ο πρότυπος χώρος διακόσμησης στην Αντωνίου 19 & Βύρωνος στη Χαλκίδα, σε ένα υπέροχο κτήριο λίγο κάτω από την επιβλητική Μητρόπολη του Αγίου Δημητρίου που σκοπό έχει να μας μυήσει στα μυστικά της διακόσμησης και να μας προτείνει δημιουργικές λύσεις για το σπίτι μας.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / Ghetto Mag

Η Μαίρη Σιβρή, ψυχή και δημιουργός του The Loft, έκανε το πάθος και την αγάπη της για τη διακόσμηση επάγγελμα.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / Ghetto Mag

Μέσα από την πολυετή και πετυχημένη ενασχόλησή της με τη διοργάνωση event, εμπλούτισε το βιογραφικό της και οι γνώσεις που αποκόμισε, μαζί με την εμπιστοσύνη που κατέκτησε, αποτελούν όχι μόνο παράσημο, αλλά οικοδομούν το προφίλ μιας έγκριτης και πολύπειρης συμβούλου στο τομέα του decoration.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / Ghetto Mag

Ως συνεπακόλουθο αποτέλεσμα αυτής της διεργασίας συνεχίζει δυναμικά τις διακοσμητικές διαδρομές της προς όφελος όλων των ανθρώπων που την επισκέπτονται, αναζητώντας συμβουλευτική.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / Ghetto Mag

«Όταν ξεκίνησα το The Loft αυτό που ήθελα ήταν να δημιουργηθεί ένας χώρος που θα νιώθει ο άλλος την ανάγκη να μπει μέσα και να χαλαρώσει, όπως θα έκανε και στο σπίτι του», μας εξομολογείται η Μαίρη.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / Ghetto Mag

Και συνεχίζει: «βασικός στόχος είναι να αποτυπωθεί η αισθητική και η ομορφιά του χώρου στην ψυχή και το μυαλό μας ώστε να γίνεται η καθημερινότητα μας καλύτερη».

Photo: Πένη Θεοδοσίου / Ghetto Mag

Με αυτά τα συστατικά ως εφόδιο και συνάμα την αδιάλειπτη εσωτερική ανάγκη για δημιουργία μας περιμένει στο πανέμορφο αρχιτεκτονικά The Loft για να διαλέξουμε μαζί της υλικά, ιδέες και διακοσμητικά προϊόντα που θα ομορφύνουν πρωτίστως το χώρο μας και ακολούθως την καρδιά μας.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / Ghetto Mag

Η ιδιοκτήτρια του The Loft, Μαίρη Σιβρή, μας αποκαλύπτει και κάποια από τα στοιχεία που την καθιστούν πρωτοπόρο στο χώρο της διακόσμησης: «θεωρώ ότι η ικανότητα της ενσυναίσθησης με βοηθά να αφουγκράζομαι τα θέλω και την προσωπικότητα του πελάτη, ενώ σε παράλληλη σύμπλευση με την καλαισθησία, δημιουργούν το αρχέτυπο που καθορίζει τις προτάσεις μου. Επιπλέον, η απόλυτη συνέπεια και η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, σε συνδυασμό με την ειλικρίνεια, αντανακλούν μια άμεση εμπιστοσύνη. Ως δημιουργός λειτουργώ με το συναίσθημα σε μεγάλο βαθμό, καθώς βλέπω τη δουλειά που έχω να εκπληρώσω σαν δική μου».

Photo: Πένη Θεοδοσίου / Ghetto Mag

Σημειώνει επίσης: «η εξέλιξη στη δουλειά μου βασίζεται στην πλούσια εμπειρία που έχω αποκομίσει και η οποία συνομιλεί με μια αεικίνητη διάθεση επιχειρηματικότητας»,

Photo: Πένη Θεοδοσίου / Ghetto Mag

ενώ καταλήγει: «για εμένα, η αισθητική είναι κάτι που πηγάζει από μέσα μας, μας καθορίζει σε σημαντικό βαθμό και μας προσδιορίζει ως προσωπικότητες. Tο Τhe Loft είναι το σπίτι μου, για αυτό επιλέγω να το μεταλαμπαδεύω στους πελάτες και τις πελάτισσές μου με δοτικότητα, ασίγαστο μεράκι, και μακρόπνοο όραμα».

Photo: Πένη Θεοδοσίου / Ghetto Mag

The Loft, σημαίνει, εν τέλει, ένα περιβάλλον στο οποίο τέμνονται η δημιουργικότητα της Μαίρης Σιβρή, οι επιθυμίες μας να δημιουργήσουμε χώρους που να μας αντιπροσωπεύουν, αλλά και η διάθεσή μας να ζήσουμε σε μια ατμόσφαιρα που είναι απλά μαγική.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / Ghetto Mag

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top