The Hooch Cocktail Bar Catering και το event σας γίνεται ξεχωριστό και πρωτότυπο! (pics)

Η ομάδα της Hooch έρχεται να μας μάθει πως θα κάνετε τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις ξεχωριστές και αξέχαστες! Τι είδους υπηρεσίες μπορεί να προσφέρει ένα Cocktail Bar Catering για τις ξεχωριστές μέρες των εκδηλώσεων σας; Πώς θα κάνετε τη δεξίωση του γάμου σας ή της βάφτισης του παιδιού σας, διαφορετική και εξίσου επιτυχημένη; Αυτές είναι […]

Η ομάδα της Hooch έρχεται να μας μάθει πως θα κάνετε τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις ξεχωριστές και αξέχαστες!

Τι είδους υπηρεσίες μπορεί να προσφέρει ένα Cocktail Bar Catering για τις ξεχωριστές μέρες των εκδηλώσεων σας; Πώς θα κάνετε τη δεξίωση του γάμου σας ή της βάφτισης του παιδιού σας, διαφορετική και εξίσου επιτυχημένη;

Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις που θέσαμε στην ομάδα της Hooch και μας έλυσαν όλες τις απορίες.

Το προσωπικό της Hooch, παρέχει μία ολοκληρωμένη, επαγγελματική εμπειρία στον τομέα του Cocktail Bar, αλλά και του catering, για τις ξεχωριστές μέρες των εκδηλώσεών σας. Η πολύχρονη εμπειρία του στον χώρο του bartending (15 και πλέον χρόνια) και η συμμετοχή του σε σεμινάρια και παγκόσμιες εκδηλώσεις, πιστοποιούν την άριστη τεχνογνωσία του και πρωτοτυπία στις επιλογές του. Με άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες και καλή διάθεση, προσδίδει μια νότα διασκέδασης και ευχάριστης εξυπηρέτησης σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Απ τον χαρακτήρα του bartender Αχιλλέα Εμμανουηλίδη πηγάζει η υπέρβαση και η αγάπη, για την τέχνη που εκπροσωπεί. Τα 20 χρόνια της ενασχόλησης του με το αντικείμενο, ορίζεται σαν μια δυναμική βάση γνώσης για το ποτό, τους πολτούς, τα φρούτα και τα μπαχαρικά. Η εμπειρία του και η δημιουργικότητά του θα φέρουν το ιδανικό αποτέλεσμα για το event σας.

 

Η ομάδα της Hooch αναλαμβάνει να πλαισιώσει γευστικά τις πιο σημαντικές και απαιτητικές ημέρες της ζωής σας, όπως γάμους, βαφτίσεις, πάρτι και επαγγελματικές εκδηλώσεις. Οργανώνει και διαμορφώνει το bar, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, όλο το χρόνο. Με έδρα του τη Χαλκίδα, ταξιδεύει σε κάθε μέρος της Ελλάδας, ώστε να είναι δίπλα σας και να εγγυηθεί την επιτυχία της εκδήλωσής σας.

Πρώτο τους μέλημα είναι η ποιότητα, τόσο στα προσεγμένα cocktails, όσο και στο Finger Food που μπορούν να σας παρέχουν από τα χέρια πιστοποιημένων σεφ. Οι επιθυμίες, τα συναισθήματα και οι ιδέες σας μετατρέπονται σε γεύση, κατόπιν ραντεβού και συζήτησης με εσάς. Η επαφή μαζί σας και η γνωριμία, αποτελεί την έναρξη της προετοιμασίας της Hooch, η οποία επεκτείνεται και στον χώρο σας πριν την εκδήλωσή σας, ώστε να διαμορφώσει και να προγραμματίσει οποιαδήποτε λεπτομέρεια.

Όπως λένε και οι ίδιοι: “Εμείς βάζουμε τα ποτά, εσείς το όνειρο!”

Δίνουν την αμέριστη προσοχή τους τόσο στο γευστικό, όσο και στο αισθητικό αποτέλεσμα και εναρμονίζονται και ενδυματολογικά με το concept της εκδήλωσής σας, ενστερνιζόμενοι τη διακόσμηση και το όραμά σας.

Επιπλέον, παρέχουν γευσιγνωστικά ραντεβού για να δοκιμάσετε τις προτάσεις τους και να καταλήξετε μαζί στην πιο ταιριαστή επιλογή για τον ουρανίσκο σας!

Στις υπηρεσίες περιλαμβάνονται:

  • Το καταρτισμένο, επαγγελματικό προσωπικό
  • Η προετοιμασία και η διακόσμηση του χώρου σας
  • Η μεταφορά της κάβας και του πλήρες εξοπλισμού bar από τη Hooch (αναλώσιμα, ποτήρια κλπ.)
  • Η ενδυματολογική επιμέλεια
  • Το finger food

Extra παροχή: Στη Hooch φροντίζουν και για τους μικρούς σας καλεσμένους, παρέχοντας την επιλογή της δημιουργικής τους απασχόλησης με διασκεδαστικά παιχνίδια και κατασκευές, από εξειδικευμένο και επαγγελματικό προσωπικό συνεργατών τους, φροντίζοντας να απολαύσουν τη βραδιά μικροί και μεγάλοι καλεσμένοι σας!

Στη Hooch σας εγγυώνται την άριστη εξυπηρέτησή σας, τόσο γευστικά όσο και επικοινωνιακά, καθώς η εμπειρία τους, σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό τους, καθιστούν την ομάδα της Hooch απαραίτητους σε κάθε απαιτητική σας ιδέα, πλαισιώνοντας ακαταμάχητα τις εκδηλώσεις σας, συμβάλλοντας στην διασκέδαση και την ικανοποίησή σας.

Από τη μία, είναι το δικό σας event, οπότε ακολουθήστε το δικό σας ύφος και χαρακτήρα. Από την άλλη, υπάρχουν τρόποι να καλύψετε όλα τα γούστα. Και πάνω απ’ όλα, δώστε σημασία στους ανθρώπους και στην ομάδα που θα σας εξυπηρετήσει. Δώστε ζωή και παλμό στην εκδήλωσή σας, μετατρέποντας την από μία τυπική δεξίωση… σ’ ένα μεγάλο όμορφο, ιδιαίτερο και ξεχωριστό πάρτυ!

Οι εκδηλώσεις που δημιουργούνται για να ξεχωρίσουν, απαιτούν έμπνευση και ευρηματικότητα. Χρειάζονται τους κατάλληλους ανθρώπους, που αναλαμβάνουν να ενώσουν τα κομμάτια της επιτυχίας. Και στη Hooch τα έχουν όλα.

The Hooch

Τηλέφωνο: 6944664443 & 6977780437

Facebook: The HOOCH . Event Bartending Experience

Instagram: The.Hooch_

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top