The Barber’s House: Ένα μοντέρνο σπίτι της κομμωτικής τέχνης για τον άνδρα

Ένα όμορφο spot, με πρωτοποριακό design, στο οποίο ο καθένας μπορεί να βιώσει μια εμπειρία κομμωτικής, παρέα με την άπαιχτη ομάδα των κομμωτών και τους αγαπημένους του προσωπικούς φίλους.

Ο πρόσφατα ανακαινισμένος χώρος του The Barber’s House στην Εθνικής Συμφιλίωσης στη Χαλκίδα, αποτελεί ήδη σημείο αναφοράς για την περιοχή και η ομάδα του, αυτά τα παιδιά τα γεμάτα ιδέες, φαντασία και αγάπη για την κομμωτική, αισθάνονται την ανάγκη να μας συστηθούν και γιατί όχι να μας αποκαλυφθούν.  

Η Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία, φαντάζει απλή, να μπορούν όλοι με προσιτή τιμή να έχουν ένα ποιοτικό κούρεμα. Αυτή είναι άλλωστε και η κεντρική ιδέα της ονομασίας του The Barber’s House, να αποτελέσει, δηλαδή, ένα σπίτι που θα μιλάει στους ανθρώπους και την παρέα τους. Είναι ένα κομμωτήριο για όλους τους άντρες, καθώς το επισκέπτονται παιδιά για super μοντέρνα haircuts και μεγάλοι για κλασικά και business κουρέματα, μιας και η αισθητική του κομμωτηρίου αφουγκράζεται όλες τις τάσεις και αντιλαμβάνεται ολιστικά κάθε ανάγκη.

Η Ιστορία

Το κομμωτήριο ξεκίνησε πριν 3 χρόνια ως ένα βήμα για να βγουν προς τα έξω τα haircuts του Αλέξανδρου, να βρουν έναν ολοκληρωμένο χώρο και να εξωτερικεύσουν την καλλιτεχνική του ταυτότητα. Το αποτέλεσμα ήταν, μετά από 3 χρόνια, η παρέα να μεγαλώσει και να αποτελείται από 4 δημιουργούς, παιδιά με όρεξη και πάθος, πλήρως αφοσιωμένα στην τέχνη της κομμωτικής.

Η Ομάδα

Ο Αλέξανδρος, ο Γιάννης, ο Χρήστος κι ο Θάνος αποτελούν τη φοβερή ομάδα του The Barber’s House και φιλοδοξούν να δημιουργήσουν μια κοινότητα, η οποία με αστείρευτη έμπνευση να εφοδιάζει με περίτεχνα κουρέματα την πόλη.

Το Design στο The Barber’s House

Ο ανακαινισμένος χώρος εντυπωσιάζει με τις διακοσμητικές πινελιές και την pop αισθητική του. Η street κουλτούρα παντρεύεται με vintage στοιχεία, όπως ο δερμάτινος καναπές και οι ρετρό καθρέφτες. Τα χρώματα, μαύρο, κόκκινο και σκούρο πράσινο, βρίσκονται σε μια άναρχη ισορροπία, την οποία χαρακτηρίζει με στόμφο ο απόλυτα pop και eighties πίνακας του Rodman, διακοσμητική παρέμβαση με ευδιάκριτες τις αναφορές στα loft της συγκεκριμένης δεκαετίας. Η εντυπωσιακή εσωτερική αρχιτεκτονική του The Barber’s House έγινε με βάση την επιμέλεια της αρχιτέκτονος Νάντιας Παλόγου, η οποία σχεδίασε το χώρο, προσθέτοντας παράλληλα και την προσωπικότητα της ομάδας που εργάζεται, βιώνει και μας προσκαλεί καθημερινά στο κομμωτήριο.

Είναι γεγονός ότι ο υπέροχος βραδινός φωτισμός αναδεικνύει το design του κομμωτηρίου, το οποίο μοιάζει με μια underground καλλιτεχνική βιτρίνα, όπου ο περαστικός κόσμος σταματά και χαζεύει, καθώς κοσμεί την ευρύτερη περιοχή των Συκιών.

Το brand ρούχων Medusa Merch

Στο χώρο του The Barber’s House πλέον υπάρχει το corner του γνωστού ελληνικού brand Medusa, η οποία σχεδιάζει ρούχα με βάση την urban fashion, τα hip hop trends και την street art. Η Medusa φτιάχνει ρούχα ελληνικής ραφής και σχεδίασης, φιλοδοξώντας να γεμίσει τους δρόμους, τα γυμναστήρια και τα πάρκα της πόλης με τις δικές της ιστορίες ένδυσης.

Συνοπτικά το The Barber’s House

Είναι ένα όμορφο spot, με πρωτοποριακό design, στο οποίο ο καθένας μπορεί να βιώσει μια εμπειρία κομμωτικής, παρέα με την άπαιχτη ομάδα των κομμωτών και τους αγαπημένους του προσωπικούς φίλους, σε μια ατμόσφαιρα που στοχεύει να αγγίξει εκείνες τις συγχορδίες της εμπνευσμένης δημιουργικότητας.

Αυτό είναι λοιπόν το The Barber’s House, ένα κομμωτήριο στο οποίο ο άνδρας κάθε ηλικίας θα ξεναγηθεί σε έναν κόσμο που σε ταξιδεύει στο μοντέρνο και το κλασικό, όχι μακριά κάπου στην υφήλιο, αλλά στη δική μας πόλη της Χαλκίδας.

Φωτογραφίες: Danny Panagiotou

25ης Μαρτίου 7, Χαλκίδα – Τηλ. 2221077244

Facebook: The Barbers House – Instagram: The Barber’s House

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top