Τεχνικό Γραφείο Ευάγγελου & Δημήτριου Γεωργάτου Χαλκίδα

Τεχνικό Γραφείο Ευάγγελου & Δημήτριου Γεωργάτου: 3 project που εντυπωσιάζουν

Tο τεχνικό γραφείο του Ευάγγελου και Δημήτριου Γεωργάτου παρουσιάζει τρία από τα project που έχει αναλάβει και τα οποία εντυπωσιάζουν για τη λειτουργικότητα και την αισθητική τους.

Tο τεχνικό γραφείο του Ευάγγελου και Δημήτριου Γεωργάτου παρουσιάζει τρία από τα project που έχει αναλάβει και τα οποία εντυπωσιάζουν για τη λειτουργικότητα και την αισθητική τους.

Στο τεχνικό γραφείο του Ευάγγελου και Δημήτριου Γεωργάτου απώτερος στόχος είναι η υλοποίηση του χώρου για τον κάθε πελάτη, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στον τρόπο που τον έχει ονειρευτεί, προτείνοντας ταυτόχρονα και τις εκάστοτε λύσεις που θα καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες.

Το τεχνικό γραφείο Ευάγγελου και Δημήτριου Γεωργάτου έχει ως αντικείμενο μελέτες-κατασκευές ιδιωτικών έργων, ανακαινίσεις κτηρίων και σχεδιασμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, αποκαταστάσεις και ανακατασκευές κτηρίων, φωτορεαλισμούς, ενεργειακές βεβαιώσεις, εξοικονομώ κατ’ οίκον, τακτοποιήσεις αυθαίρετων κατασκευών. Η ομάδα του γραφείου αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους συνεργάτες, οι οποίοι συμβάλλουν με τη σειρά τους στην υλοποίηση των τιθέμενων στόχων σε κάθε project.

 

Project 1

Το πρώτο project αφορά μια υπέροχη και καλαίσθητη οικία η όποια βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη της Χαλκίδας, μπροστά στη θάλασσα. Δομικό συστατικό της μεζονέτας αυτής είναι ότι όλοι οι χώροι της εναρμονίζονται με την καλαίσθητη και ιδιαίτερη πισίνα της, η οποία βρίσκεται μπροστά από το κτίριο που την αγκαλιάζει. Ο συνδυασμός των χρωμάτων του κτιρίου μαζί με την εξαιρετική επένδυση της πέτρας, όπως και οι φωτεινές τζαμόπορτες, το κάνουν να εντυπωσιάζει.

 

Project 2

 

Το δεύτερο project αφορά ένα καλαίσθητο και εντυπωσιακό συγκρότημα δυο κατοικιών που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα στην περιοχή της Νέας Αρτάκης. Το βασικό στοιχείο που  εναρμονίζει αυτά τα δύο κτήρια είναι το design τους, το οποίο ακολουθεί νεοκλασικούς ρυθμούς εξωτερικά με minimal στοιχεία. Το ένα κτήριο είναι  διώροφη οικία (μεζονέτα) και το άλλο ισόγεια μονοκατοικία. Όλη η αισθητική περιστρέφεται γύρω από τον αρμονικό συνδυασμό του εντυπωσιακού περιβάλλοντος χώρου τους, των πολυκλινών στεγών τους και των ιδιαίτερων νεοκλασικών εξωστών τους.

 

Project 3

Τo τρίτο project αφορά μια πολύ μεγάλη οικία που βρίσκεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βούλας Αττικής. Πρόκειται για ένα μεγάλο οικοδόμημα 1200τμ. που ανακατασκευάστηκε και εμπλουτίστηκε με δομικά στοιχεία που το έκαναν ξεχωριστό. Ιδιαίτερος είναι ο περιβάλλοντας χώρος με την εντυπωσιακή και μεγάλων διαστάσεων πισίνα, την οποία ομορφαίνει το  καλαίσθητο  γεφυράκι της.

 

Τεχνικό Γραφείο Ευάγγελος Γεωργάτος – Δημήτριος Γεωργάτος

Σταμούλη 9 και Φαβιέρου 51, Χαλκίδα – Τηλ. 2221028822

Κιν. 6977618080 – 6983620715

Facebook: Βαγγέλης ΓεωργάτοςDimitris Georgatos 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top