Τέμπη αιμοδοσία Χαλκίδα

Τέμπη: Συνεχίζεται η αιμοδοσία στη Χαλκίδα – Τεράστια η προσέλευση του κόσμου

Την έμπρακτη στήριξή τους στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος με τα τρένα στα Τέμπη δείχνουν οι Χαλκιδέοι, αλλά και οι κάτοικοι των γύρω περιοχών. Από χθες το πρωί που ξεκίνησε η έκτακτη αιμοδοσία, εκατοντάδες είναι οι πολίτες που πρόσφεραν το αίμα τους για να σωθούν ζωές. Το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας ενημέρωσε πως η αιμοδοσία συνεχίζεται […]

Την έμπρακτη στήριξή τους στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος με τα τρένα στα Τέμπη δείχνουν οι Χαλκιδέοι, αλλά και οι κάτοικοι των γύρω περιοχών.

Από χθες το πρωί που ξεκίνησε η έκτακτη αιμοδοσία, εκατοντάδες είναι οι πολίτες που πρόσφεραν το αίμα τους για να σωθούν ζωές.

Το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας ενημέρωσε πως η αιμοδοσία συνεχίζεται και σήμερα Πέμπτη αλλά και αύριο Παρασκευή, από το πρωί μέχρι τις 18:00

[intense_code id=”” type=”block”] [/intense_code]

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top