Τελικά άρεσε το Θαλασσινό Καρναβάλι; Ο κόσμος απάντησε σε poll του GHETTO

Ο κόσμος απάντησε στο poll του GHETTO και στην ερώτηση “Πως σας φάνηκε το Θαλασσινό Καρναβάλι” – Τα αποτελέσματα και τα ποσοστά των θετικών και των αρνητικών εντυπώσεων.

Μετά από κάθε Θαλασσινό Καρναβάλι στη Χαλκίδα, που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει θεσμός για την πόλη, η κουβέντα της επόμενες ημέρες έχει να κάνει με τις εντυπώσεις που αφήνει η εκάστοτε τελετή λήξης του Καρναβαλιού. Στον δημόσιο λόγο, τείθενται ζητήματα για το κόστος της εκδήλωσης, τις αναθέσεις, την οργάνωση, το θέμα και το θέαμα, την αισθητική (όσο μπορεί να υπάρξει σε ένα καρναβάλι) και εάν έφερε επισκέπτες στην πόλη.

Πολλά μπορούν να ειπωθούν, άλλα είναι υποκειμενικά, άλλα αντικειμενικά και πολλά άλλα χρήζουν έρευνας (για παράδειγμα οικονομικά ζητήματα) και αξιολόγησης.

Το GHETTO έδωσε τον λόγο στον κόσμο των social media και έκανε ένα poll στο instagram. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη καθώς 3.615 χρήστες ψήφισαν. 

Το ερώτημα ήταν: ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ? 

Υπήρχαν 4 επιλογές, 2 θετικές και 2 αρνητικές. Ως σύνολο, οι θετικές εντυπώσεις είχαν ένα ποσοστό 64% ενώ οι αρνητικές εντυπώσεις είχα ποσοστό 36%.

Δείτε την εικόνα με τα αποτελέσματα και τα ποσοστά του poll του GHETTO στο instagram:

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top